Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42-45 éves férfiak! A merevedésetek ugyanolyan kőkemény, mint fiatalabb korotokban?
És ugyanannyira kívánjátok a szexet?
Mondjuk heti 4-5 alkalommal.
Vagy ebben a korban már vannak problémák?
Bocsi, csak azért kérdezem,mert én 34 éves nő vagyok és tetszik egy férfi,aki pedig 43 ( bár nagyon fiatalos)
és nem tudom,hogy 40 feletti pasikkal mit lehet kezdeni az ágyban.
Vagy csak ott kezdődik igazán a szex ?
szerencsére nála a 34 éves pipi jön be, bár a kérdés nem ez volt.
40 felett hanyatlik a szövegértelmezési készség is?
Nem is tudtam.
Előző vagyok. Esetemben a megfelelő partner nagyon nem tizen-huszonéves, hanem nagyjából korombeli.
42/f
Nem változott negativ irányba semmit.
Sőt,egy biológiailag a csúcson lévő hölggyel ami 30 év körülit jelent,a negyvenes évek eleje-közepe ideálisnak mondható.
45F.
"40 éves férfi még bőven fickós, csak nem egy 30-as nyanyával. Inkább 18-20 év körülivel. 42/f "
Ja, a 18-20 év körüli nők többsége sem a 42 éves vén papákra nedvesedik.Amelyik igen, az általában csak a pénze miatt.Szóval ne áltasd magad, hogy te olyan vonzó lennél.
Nincs mese, itt a szakítás az egyetlen opció.
Ja, ez nem az a válasz. Ehh.. francos brossúrák!
Szóval azt akartam mondani, hogy a dolog megjósolhatatlan - jóval fiatalabbak közt is akadnak alacsony libidójúak és öregek közt is fickósak.
A puding próbája meg úgyis mindig az evés, szóval...
férfire válogatja és hogy te mennyire vagy neki gerjesztő
de normális esetben teljesen oké minden,sőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!