Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora qrvák lennének a házas nők? 😟
Figyelt kérdés
A puncinekedcom oldalon láttam meg egy videót, hogy a srác odamegy a csajhoz a nyílt utcán, és egyszerűen elmondja neki, hogy szívesen megdugná, a csaj meg mondja, hogy házas és neki nem éri meg ez, de amikor a srác pénzt ad neki egyből belemegy és dug vele a lakásán 😟
Hová fajul a világ? Így hogy tervezzek családot, ha már a házasság intézményére sem lehet biztosan számítani? Minden nő hogy előadja, hogy élete nagy momentuma lenne, ha végre valaki megkérné a kezét, de amikor megkéri akkor meg ugyan úgy félrebaszik. Miért?? 😭
Lányok válaszát várom elsősorban, kíváncsi vagyok ki tudja ezt megindokolni, és mivel.
2017. szept. 8. 13:57
12/20 anonim válasza:
Párommal nem vagyunk házasok
Család van
De nem lenne az a pénz amiért megcsaljam
13/20 anonim válasza:
A házas nőkkel kapcsolatban nem lehet általánosítani. Vannak hűségesek és vannak olyanok is akik félrelépnek. Én voltam már házas nővel, és volt olyan is akit nem tudtam ágyba vinni.
14/20 anonim válasza:
ha végig nézed a videót, rájössz, hogy ezek a nők bizony színészek!!!
15/20 anonim válasza:
Jézusom komolyan egy puncineked nevű oldallal jössz? Ez valami vicc? Sose voltam rajta de a nevében is benne van, hogy miről szól az oldal. Szerinted egy ilyen oldal reprezentatív? Amúgy van megcsalás természetesen de nem mindennapi esemény mint a puncineked.com on.
16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2017. szept. 8. 18:38
18/20 anonim válasza:
Nemhogy örülnél,hogy az asszony könnyen keres pénzt!:D
19/20 anonim válasza:
Kicsit àlszent a panaszkodásod...Férfiak tömegei lépnek félre meg jàrnak prostihoz /ellenben férfi prosti alig van/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!