Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora qrvák lennének a házas nők? 😟
Figyelt kérdés
A puncinekedcom oldalon láttam meg egy videót, hogy a srác odamegy a csajhoz a nyílt utcán, és egyszerűen elmondja neki, hogy szívesen megdugná, a csaj meg mondja, hogy házas és neki nem éri meg ez, de amikor a srác pénzt ad neki egyből belemegy és dug vele a lakásán 😟
Hová fajul a világ? Így hogy tervezzek családot, ha már a házasság intézményére sem lehet biztosan számítani? Minden nő hogy előadja, hogy élete nagy momentuma lenne, ha végre valaki megkérné a kezét, de amikor megkéri akkor meg ugyan úgy félrebaszik. Miért?? 😭
Lányok válaszát várom elsősorban, kíváncsi vagyok ki tudja ezt megindokolni, és mivel.
Nem. Én férjnél vagyok az adott szituban a pénz említésénél olyat kapna az illető hogy megőrül. Engem szólították már le utcán szerencsére a férj említésekor elnézést kért és elment.
2017. szept. 8. 14:00
3/20 anonim válasza:
Az, hogy mit láttál a videóban azt felejtsd el azonnal . Az egy megjátszott kamu dolog, de ha érdekel igen a házas nők nagyobb százaléka igen is vágyik egy idő után más fszra is és ez van, de majd jönnek a leszavazások és , hogy nincs igazam, pont azoktól, akik ezt csinálják nap mint nap. Ez tapasztalat nem kitaláció részemről én belelátok, ebbe, mert nagyon sok ilyen nővel van/volt kapcsolatom. Ezért sem házasodtam meg soha. 38F
2017. szept. 8. 14:00
4/20 anonim válasza:
Arany gyerekem, ezek meg vannak rendezve. 39N
2017. szept. 8. 14:01
5/20 anonim válasza:
Én sokkal durvábbbat láttam! Egy fiatal nő hét pasival lakott együtt, ráadásul egyik se lehetett több 130 centinél. Egy öreg nő megmérgezte, de kikerült, hogy csak szimulált, mert amikor jött a pénzes csaávó, és megcsókolta, rögtön felkelt. Beteg ez a világ, komolyan!
2017. szept. 8. 14:02
6/20 A kérdező kommentje:
Szeretném Én is azt hinni, hogy kamu a videó, de túl sok esetet hallok/látok élőben az ismerősi környezetemből, ahol sokszor csak úgy a kaland kedvéért (tehát pénz nélkül) is simán belemennek egy futókalandba a házas nők. És persze ha az új pasi jobb, vagy több pénze van, akkor meg simán dobbantanak a meglévő párjuk mellől, és teljesen lényegtelen, hogy 2, 5, 10, vagy 20 éve voltak házasok...
2017. szept. 8. 14:08
7/20 anonim válasza:
Tényleg van olyan hülye, aki ezeket a videókat valósnak hiszi?
2017. szept. 8. 14:11
8/20 anonim válasza:
Figyelj kicsirigó.
Ebben az életben mindig egyedül vagy.
Egyedül születsz, és egyedül halsz meg.
Hogyha van melletted valaki, az a szerencse, a véletlen, az érdek, a pénz, vagy egyéb dolgok műve.
Örülj neki amíg tart és jó, hanem jó hagyd ott.
De semmi nem tart örökké..
2017. szept. 8. 14:19
9/20 anonim válasza:
Ez nem valós, amit ott látsz.
Viszont a való életben számos rossz házasság létezik, amiben a férfiaknak ugyanúgy megvan az esélye, hogy félrelépnek, mint a nőknek. Csak és kizárólag a férjen és a feleségen együttesen múlik, hogy ad-e bármelyik a másiknak okot arra, hogy másra vágyjon, vagy sem. Aki otthon jól lakik, az nem megy el máshová enni. Ez ennyire egyszerű!
2017. szept. 8. 14:51
10/20 anonim válasza:
Házas nő vagyok, ha valaki odajönne hozzám egy ilyen ajánlattal, elküldeném a p..csába!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!