Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más negyvenes férfi is így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más negyvenes férfi is így van vele?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó hogy mostanában arra lettem figyelmes nem érdekel a szex és közömbösek számomra a nők illetve a hobbi tárgyaimnak sokkal több időt szentelek.

Azt tudni kell hogy világ életemben sosem volt sikerem a nőknél és most úgy érzem megfáradtam a kedvem is elment attól hogy valakit megismerjek és kapcsolatot kialakítsak unok mindent ami a párkapcsolattal kapcsolatos és elridegültnek érzem ezt a témát tőlem, a szexet meg hagyjuk mert arra meg az időt is sajnálnám..

42/F

2017. szept. 8. 11:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azok akik ugyanolyan sikertelenek a nőknél mint Te
2017. szept. 8. 12:00
 2/19 A kérdező kommentje:
Arra rájöttem egyedül is. Viszont arról meg nem tehetek hogy nem jövök be senkinek...
2017. szept. 8. 12:02
 3/19 anonim ***** válasza:
16%

Inkább gyűjts egy kis pénzt és menj el pár fiatalabb, profi k**vához, hogy visszahozzák az életkedvedet, mert a szövegedből lerí, hogy neked nem sok van! Nagy labdázó csöcsöknél, egy jó nedves pinánál és egy szűk seggluknál nem igen tudsz jobbat mutatni akármilyen hobbid is legyen!

25f

2017. szept. 8. 12:02
 4/19 anonim ***** válasza:
22%

Nem tudom, hogy tudtál belefáradni abba, ami valójában nem is volt jelen az életedben a szex? Mert elhiszem, hogy belefáradsz, ha napi szinten 25 éve kétszer reszelsz, de te írtad még sikeres sem voltál a nőknél. Aki így áll hozzá annak gumibaba kell nem nő, meg írtad is, hogy a tárgyaidnak sokkal nagyobb figyelmet szentelsz.

Meg mondom neked mi tartja fitten az embert. Sokan fiatalon megházasodnak, befásulnak egy nő mellett (jó kivétel van 10-2 talán, akik életük végéig élvezni fogják egymással a szexet) nem kell állandó kapcsolat és feleség, hanem egyfolytában kellenek a nők a változatosság ez tartja fitten az állandó szex utáni vágyat a libidót és nem fásulsz bele a dolgokba. Igaz én nem negyvenes vagyok, hanem 38 , de teljesen másképp látom a dolgokat, mint te, szóval a szemléleteddel vannak nagy gondok elsősorban. 38F

2017. szept. 8. 12:03
 5/19 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom hogy szűz Vagyok!

Nyilván voltam nőkkel és jelen is voltak az életemben csak úgy érzem amit kaptam tőlük arra nekem nincs szükségem.

És nem akarom elhinni hogy mindég ilyeneket fogtam ki, csupán szerintem a szex mint olyan számomra nem akkora nagy dolog mint másoknak, most már simán eltudnék lenni nők nélkül, még huszon harmincévesen több ambició volt bennem de most már inkább elfordulok a kapcsolatteremtés és az utánna következő dolgoktól.

2017. szept. 8. 12:15
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

Akkor végül is mi a f**zt akarsz?

Legyél már férfi b**zod... vagy ne írogass ki idióta kérdéseket. Ha te neked így jó, oké, ki nem sz**ja le? Legyél boldog, több nő jut az egészséges férfiaknak.

Vagy csináld, amit mondtam, kefélj meg pár k**vát és szedd össze magadat!

2017. szept. 8. 12:18
 7/19 anonim ***** válasza:
No ha nem érdekelnek a nők próbálj férfit sose lehet tudni, meg a mai világba már nem is szégyen.
2017. szept. 8. 12:20
 8/19 anonim ***** válasza:

Nem, általában nem így vannak a negyvenes férfiak, sőt, az ötvenesek, hatvanasak sem.

A nemi vágy elcsitul, ha nincs inger.

De ha - ahogyan írtad - a hobbid, más tevékenységek jobban érdekelnek, teljesedj ki azokban.

Nincs ezzel semmi baj.

2017. szept. 8. 12:26
 9/19 A kérdező kommentje:

6-os!

Nem véletlenül a korosztályomat céloztam meg a kérdésemmel mert a huszonéves kisfiúk csak káromkodni , szidkozódni, tudnak és szerintük minden nőnek ez a stílus jön be. Több nő jut az egészséges férfiaknak?

Ezzel a stílussal te annak tartod magad???

7-es!! Azért mert ráuntam a kapcsolatkialakításra és a többi velejárójára attól te miből gondolod hogy lenne bennem fűtőszál?

Aki szünetet tart az sem pártól át a másik nemhez!

8! Volt inger csak ráuntam! Mindegyik partneremnél,egy bizonyos idő után sablonosságot kezdtem érezni és feltettem a kérdést magamnak .... szükségem van erre?

És így inkább mással foglalom el magam.

Köszönöm a válaszokat, nem mondanám hogy más nincs hasonló helyzetben inkább most az itt jelenlévők között vagyok egyedül a problémának nem nevezném mert tökéletesen elvagyok így inkább különleges állapot a jó szó rá.

2017. szept. 8. 12:55
 10/19 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok így, szerintem a szex, a szerelem, a kapcsolat az egyik legjobb dolog a világon, nélküle nem tudnék élni, de tény, hogy TANULNI kell az egészet.

Sokan azt hiszik csak várni kell és az ölébe pottyan a tökéletes nő, de én csak sok sok pofára esés és sok sok új tapasztalat után találtam meg az igazit. Az egész egy játék, egy kaland, de mindig fejlődni és tanulni kell. Az ember az elején bénázik, de egy idő után már a kisujjában lesz elhívni valakit randizni.

Csak játék az egész, és jó játék én élvezem csinálni.

2017. szept. 8. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!