Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öcsém ma rámnyitott mikor az elektromos fogkefém markolatával játszadoztam. Hogy magyarázzam el neki?
Hogy te milyen szellemes vagy. Nyeh-nyeh...
Összefoglalva a dolgokat: Inkább lapítok és remélem nem köp be a kis taknyos. Szüleim szerintem elfogadnák, maximum a fogkefémhez nem nyúlnának többé. :/
Nem szeretnék vibrátort. Nem merem megvenni. Nem merem házhoz kérni. Plusz nem nagyon izgat, hogy magamba dugjam. Jobb szeretem ha a csiklóm izgatja valami. Pl. Zuhanyban a vízsugár vagy az elektromos fogkefe... :)
Köszönöm a válaszokat.
Van csiklóizgató vibrátor is...
Szerintem az öcséd tudja, mit látott, max. a barátainak fogja elmondani, szüleidnek nem. A barátai meg majd kicsit pajkosabban néznek rád. Ennyi. Ne hozd szóba, ha viszont rákérdez, készülj fel, hogy neked kell felvilágosítást tartanod.
Akkor már csak azt kérdezem: Mit tud egy tizenkét éves a témáról? A felvilágosítást milyen részletesen érted? Az iskolában tanulnak róla?
Ez elég kínos mert szüleim nekem sem mondtak túl sokat. Szerintem azt várták hogy majd én kérdezek, aztán rájöttek hogy a tévéből meg a netről már úgy is rég összeraktam mindent... A sablon "ez a tisztasági betét, ja és ne ess teherbe" beszélgetés meg nem igazán működik egy fiúnál...
Na inkább megpróbálok aludni. :P Már a fejem is fáj. :)
Mi az hogy csak úgy Rád nyit?
Miért nem zárod az ajtód? Vagy ha fürdő akkor lehet reteszt szerelni és így nem nyit be senki.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!