Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Öcsém ma rámnyitott mikor az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öcsém ma rámnyitott mikor az elektromos fogkefém markolatával játszadoztam. Hogy magyarázzam el neki?

Figyelt kérdés
Ciki, tudom, de egy ideje ezzel elégítem ki magam. Rezeg meg zizeg meg bizserget... Mindegy. Öcsim tizenkét éves. Hét év van köztünk. Tudja mit látott? Hagyjam szó nélkül? Nincs köztünk szoros kapcsolat, túl nagy a korkülönbség... Lehet nem kéne felhoznom?

2017. szept. 7. 22:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
az öcsikéd is vernifogja a kisöcsit :D az öcsipö csit :D
2017. szept. 7. 23:41
 12/24 A kérdező kommentje:

Hogy te milyen szellemes vagy. Nyeh-nyeh...

Összefoglalva a dolgokat: Inkább lapítok és remélem nem köp be a kis taknyos. Szüleim szerintem elfogadnák, maximum a fogkefémhez nem nyúlnának többé. :/

Nem szeretnék vibrátort. Nem merem megvenni. Nem merem házhoz kérni. Plusz nem nagyon izgat, hogy magamba dugjam. Jobb szeretem ha a csiklóm izgatja valami. Pl. Zuhanyban a vízsugár vagy az elektromos fogkefe... :)

Köszönöm a válaszokat.

2017. szept. 8. 00:08
 13/24 anonim ***** válasza:
50%
Bezzeg ahhoz van bátorsáhod hogy maszturbálj és lebukj :D már nemmind1 ? :D vegyél kígyouborkát :D
2017. szept. 8. 00:13
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyjad inkább öcséd haverjai miatt kellene aggódnod mert hogy mindnek lemondja az 100% :D
2017. szept. 8. 00:40
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Van csiklóizgató vibrátor is...

Szerintem az öcséd tudja, mit látott, max. a barátainak fogja elmondani, szüleidnek nem. A barátai meg majd kicsit pajkosabban néznek rád. Ennyi. Ne hozd szóba, ha viszont rákérdez, készülj fel, hogy neked kell felvilágosítást tartanod.

2017. szept. 8. 00:43
 16/24 A kérdező kommentje:

Akkor már csak azt kérdezem: Mit tud egy tizenkét éves a témáról? A felvilágosítást milyen részletesen érted? Az iskolában tanulnak róla?

Ez elég kínos mert szüleim nekem sem mondtak túl sokat. Szerintem azt várták hogy majd én kérdezek, aztán rájöttek hogy a tévéből meg a netről már úgy is rég összeraktam mindent... A sablon "ez a tisztasági betét, ja és ne ess teherbe" beszélgetés meg nem igazán működik egy fiúnál...

Na inkább megpróbálok aludni. :P Már a fejem is fáj. :)

2017. szept. 8. 00:52
 17/24 mantis religiosa ***** válasza:
100%
És legalább elmentél? Lehet azért fáj a fejed. Próbálj rá még egyszer, mielőtt elalszol! :-)
2017. szept. 8. 04:00
 18/24 anonim ***** válasza:
96%

Mi az hogy csak úgy Rád nyit?

Miért nem zárod az ajtód? Vagy ha fürdő akkor lehet reteszt szerelni és így nem nyit be senki.

23N

2017. szept. 8. 04:02
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlagos 12 éves fiú fejében zavaros dolgok vannak a nemiségről. Ha intelligens, akkor olvasott már dolgokat, és összerakja, amit látott. Ha már egy kicsit érett, és esetleg maga is maszturbál, akkor rájön, hogy más is tesz ilyet, és csökken a bűntudata, ami az ő korában még megvan. Megbeszélni nem kell vele, de az intimitásra jobban kéne ügyelned. A szavaidból azt érzem, hogy nincs benned tisztelet iránta, ez nem jó, különösen, ha kölcsönös. Nem tudsz ezen változtatni? (Tudom, hülye kérdés, és nagyon nehéz.)
2017. szept. 8. 05:41
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg tudja mit csináltál, de máskor legyél óvatosabb
2017. szept. 8. 06:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!