Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szex közben az ágyra szorítja a fejem vagy hátracsavarja a kezem. Rohadt fájdalmas, többször kértem hogy finomabban, de valahogy mindig ugyanezzel ér véget a dolog. Van erre valami megoldás?
Figyelt kérdés
Szeretem őt, nem akarom elveszíteni, de mostanában egyre többször apám jut róla eszembe aki kisebb koromban többször megütötte anyát... Ezt nem szoktam elmondani másoknak. Olyan mint egy szörnyű titok amit cipelek... :/ Azt hittem csak mondják hogy a lányok az apjukat, a fiúk az anyjukat keresik a másikban. Nem akarom átélni amit az anyámnak kellett. 21L2017. szept. 7. 19:58
21/23 anonim válasza:
Szerintem a legbiztonságosabb a szakítás nyilvánvalóan. Viszont elképzelhető, hogy leállna vele ha nagyon határozottan mondanád neki, hogy ezt nem tűröd el többet és ha csinálja nem maradsz így mellette. Ugye írtad, hogy finomabban kérted tőle ez volt a baj, határozottan kellett volna. De ebben benne van a veszély, hogy feldühödik és még agresszívabb lesz tőle. Tehát ha határozottan közlöd vele akkor erre vigyázz, amúgy ilyen szakítás után is előfordulhat (mármint a férfi agresszív). Szerintem is a szakítás lenne a legjobb de az is lehet, hogy leállt volna ha nem finoman kéred.
22/23 anonim válasza:
Küld meg egy bézbóz ütővel. Csak úgy játszásiból. :)
23/23 anonim válasza:
Kidobtad már ezt a tahót? Sajnos a bántalmazó szülő mellett felnőtt emberek gyakran sodródnak kapcsolatba olyan párral, amilyen a bántalmazó szülő volt. Tudatosítottad magadban, hogy nem ez a normális, ezzel az első lépést már megtetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!