Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viagrát érdemes-e magánúton beszerezni (mennyire rizikós, hogy nem az, aminek mondva van), és mennyivel az aktus előtt kell bevenni?
Figyelt kérdés
Háziorvos is felírhatja?2017. szept. 7. 13:36
11/16 A kérdező kommentje:
Egyelőre vettem koreai ginzeng teát és Multivitamin férfiaknak + extra gingko + szelén... -kapszulást. A ginzeng főleg teaként fogyasztandó, vagy valamiféle más megjelenésben keressem? Számíthatok-e már csak ezektől is javulásra? Természetesen "rajta vagyok" azon, hogy a sildenafil, ..vardenafil is összejöjjön.
2017. szept. 11. 11:25
12/16 anonim válasza:
Ezektől is mindenképpen javulás várható (leginkább a ginzengtől), főleg ha naponta min 3 km futással kiegészíted.
13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!!
2017. szept. 11. 16:40
14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítő hozzászólásokat - voltam kardiológusnál (mert néhány éve volt infarktusom) - és beleírta a papíromba, hogy kardiológiai szempontból írhatnak fel sildenafil készítményt. Holnap megyek is a háziorvoshoz felíratni. Köszi!!!
2017. szept. 26. 16:54
15/16 A kérdező kommentje:
Annak lehet-e káros következménye, ha valakinek van (többé-kevésbé) erekciója, és használ viagrát, vagy silderc -et?
Mert nekem többé-kevésbé van, csak nem tudtam még kielégíteni (hüvelyi úton) a barátnőmet. Cicire és csiklóra gerjed, így szoktuk megoldani. Valójában inkább van, mint nincs, csak a "küzdelemben" csökkenni szokott, aztán pedig le is megy, szinte nullára. Abban a pózban, amiben nekem megmaradna az erekcióm, a barátnőm nem jut elég ingerhez - vagyis vagy az egyikünknek "jó", vagy a másikunknak. Sildereccel talán megoldódik ez a probléma?
2017. szept. 28. 18:02
16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az #5 - ös hozzászólónak (és gondolom, még a későbbiekben is ő lehet 1-2 hozzászólás "elkövetője") a nagyon hasznos információkat. Működik a dolog. Köszi!!!
2017. okt. 4. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!