Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért érzem utólag kellemetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem utólag kellemetlenül magam azért mert élveztem az anált a párommal?

Figyelt kérdés
Vele csináltam először nagyon szeretjük egymást. Meglepődtem magamon mert először csináltam, és totál beindultam tőle, csúnyán beszéltem meg minden. Amúgy normál szex közben is szoktam, de eddig a páromnak azt mondtam, hogy ez biztos rossz, meg nem bírnám ki. 32/n
2017. szept. 7. 09:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Van aki élvezi, van aki nem, ha mindkettőtöknek jó örülj neki, ennyi. Nem kell agyalni rajt, másnak meg semmi köze hozzá.
2017. szept. 7. 09:57
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Én nem vagyok rajongója az anális szexnek, de ha te élvezed, mit kell ezen problémázni?
2017. szept. 7. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
engedd meg magadnak h jólegyen :)
2017. szept. 7. 10:08
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Közben jól érezted magad? Jó volt?

Akkor ne foglalkozz vele mi van utána. Csak egyszerűen még nem szoktad meg, ezt az újdonságot. Éppen nyitod a szexualitásod határait. Jó az. A homlokodra nincs ráírva, hogy csinálod, csak te meg ő tudjátok, ettől nem leszel kevésbé nő, nem leszel ribi, sem qurvás, sem semmi.

Egyszerűen adtál neki valamit az ágyban ami jól esett neki, és szerencsére neked sem volt rossz. Csak az eddig benned működő gátak utórezgése az amit érzel. Majd elmúlik, ne foglalkozz vele.

2017. szept. 7. 10:52
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

A miértre

Mert a társadalmi "normák" szerint ez q nőnek rossz, fájdalmas megalaázó stb... És te nem tudod ebben még elhelyezni, hogy akkor neked ez miért jó? Esetleg selejt lennél?

Pedig: Nem. Neked, és még soksaknak ez is kellemes, élvezetes. Normális a szexualitás része 😎

2017. szept. 7. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
ÜGYESEN CSINÁLVA NAGYOBB ORGAZMUST LEHET ELÉRNI, MINT A HAGYOMÁNYOS ÚTON, NE ÉREZD MAGAD KELLEMETLENÜL. jól jött ki a lépés, miért volna ez ciki?
2017. szept. 7. 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:
26%
Nemtudom, de ezt a gondolatot szerintem felejtsd el. Nincs semmi okod rá hogy kellemetlenül érezd magad. Arra gondolj hogy a párod imádta hogy élvezted ahoyg megdugja a popsid.
2017. szept. 7. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!