Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány nőnek van ronda melle? Férfiak válasza érdekel, akik minél többet láttak már a valóságban
Hány olyan mellett láttál már, ami túlságosan lógós volt, túl formátlan, túl csálé, a bimbókkal volt valami gond, stb?
Megkérdeztem a barátomat, aki életében kb 20 nővel volt és ő azt mondta kb 2 ronda mellett látott eddig és még másik 2-3-at amik ha konkrét rondák nem is voltak, de azért szépek, vonzóak sem.
Az igazán szép és tökéletes mell nagyon ritka. Olyannyira, hogy még az időponttól függően is változik. Asszonynak pl. mielőtt menstruál tökéletes, kemény, jól álló melle van kb. egy hétig. Előtte meg ici picit lóg. De ezért ezek messze vannak a "rondától":
Ronda mellett élőben még nem nagyon láttam szerencsére, valószínűleg olyan csajjal el sem jutnánk odáig.
8 nő statisztikája:
2 kicsi, de nagyon szép, feszes, kerek (A/B méretű kb.)
2 rendes méretű, azaz C-s, szép mellű
1 nagy méretű, szerintem D-s, de gyönyörű kerek, mintha szilikon lenne mégis teljesen természetes
1 egyébként szép mellű, de asszimetrikus ami kicsit rontott az összképen
1 valaha tökéletes mellű, de a szülés miatt kicsikét megereszkedett (de szép)
1 nagyon csúnya mellű, mint egy fonnyadt zacskó
Hogy melyiket mennyire szerettem, teljesen független a mellétől, az utolsóba nagyon szerelmes voltam.
#4 Ronda mell nem létezik!!!
A maga módján mind szép, csak mások.
5:
Köszönöm, igazából ilyen válaszokra vártam mint ez is, amik férfiasabb gondolkokdással, logikusan, racionálisan közelítik meg a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!