Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a barátnőm mindig azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm mindig azt akarja, hogy ott lent tevékenykedjek, de Ő szinte alig akar nekem lent tevékenykedni, akkor ezt vegyem egy kihasználásnak?

Figyelt kérdés
Kihasznál?

2017. szept. 5. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Szóval te rendszeresen takarítod az ő pincéjét, de ő nem nagyon akarja a tiedet. Ez tényleg nem igazságos. Beszéld meg vele, hogy menjen gyakrabban!
2017. szept. 5. 21:35
 2/10 anonim válasza:
Hát sajnos el kell hogy szomorítsalak szerintem kihasznál :/ de ha jó nő tarsd meg!
2017. szept. 5. 21:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval kihasznál. Nagyon jó nő..de ez így nem fog szerintem működni. Ez nagyon rosszul esik nekem Én mindig lemegyek és kitisztítom a poros pincéjét, de Ő amig Én kb 10x megcsinálom, addig Ő csak 1x kb.
2017. szept. 5. 21:40
 4/10 anonim válasza:
100%
Küldj egy facebook linket és meglátom mit tehetek #jótündér
2017. szept. 5. 21:41
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

Nem biztos hogy kihasznál. Lehet nem szereti csinálni, és kellemetlen neki.

Szerintem mindenképpen beszéld meg vele.

2017. szept. 5. 21:41
 6/10 A kérdező kommentje:

Ennyire nem szeretnék személyeskedni, hogy feltűntessem a barátnőm képét, esetleg nevét, de köszönöm a válaszod kedves "#jótündér".

Lehet, hogy nem szereti csinálni, de akkor Tőlem se várja el azt, hogy én lemenjek és tisztítsak nála. Amig Én nem élvezhetem azt az élvezetet, amit Én adok neki..

2017. szept. 5. 21:44
 7/10 anonim ***** válasza:
#5, vagyok, én két módszert ajánlok, mint az előbb mondtam beszéld meg. Vagy amég ő sem csinálja renszeresen, addig te se csináld.
2017. szept. 5. 21:48
 8/10 anonim ***** válasza:
A szex kölcsönösen jó , ha másban is lusta a bige akkor közöld mi a pálya és séta . Ha a vadat szereti változtass , szopassad keményen vágd be a krémezett valagába aztán élvezzen . Hálából lehet többet szivattyúz .
2017. szept. 5. 21:51
 9/10 anonim ***** válasza:

A megoldás nagyon egyszerű.

69-es pózba kell fordulni, és lehet egyszerre egymásnak csinálni. Ha ő csinálja, csak akkor csináld te is :-)

2017. szept. 6. 14:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Egy valamit ne tegyél: ne hagyd annyiban, mert úgy marad!
2017. szept. 6. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!