Most akkor akar valamit vagy nem?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni hogy mit akar. Érzem óra közben hogy engem néz és néha elkapom közben de akkor mindig elkapja a fejét. Sokszor próbál flörtölgetin de én hülye nem nagyon veszem akkor a lapot. Most vagyunk 12.esek. 10. végén szemezgettünk meg talán 11.elején és kb ennyi volt eddig. Mostmár csak érzem hogy egyfolytaban nez orakon meg odajon segiteni neha es akkor is flortolgetne de mindig ott van valaki es nem nagyon megy neki akkor. Én nem merem megkerdezni tole hogy heloszia most akkor mivan? De o sem kerdezne meg hogy he te hulye mar ket eve kerulgetjuk egymast nem jonnel el meginni valamit? Bocsi hogy ilyen hulyen irom le ezt az egeszet de nem tudom mashogy megfogalmazni. Mar ezen gondolkodom egy par napja. :)2017. szept. 4. 17:27
1/1 anonim válasza:
Hát tudod lehet nem könyü neki lehet, hogy nem lát vissza jelzést.. a következő probályánál probáld te terelni. Szóval flörtöl te pedig azt mondod nem megyünk el vala hova ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!