Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ilyen szituba?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyen szituba? Szexeljek vele vagy se?

Figyelt kérdés
Van egy férfi ,aki most lépett be az életbe 1hónapja. Nos ő a kollegám. Ő folyamatosan teszi a szexuális jellegű megjegyzéseit,fogdos.Én is szeretnék vele lenni,de félek ,mert én szerelmes lettem belé. Tartok tőle,hogy ő csak szexet akar. Mit csináljak?
2017. szept. 5. 21:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Te is állj úgy hozzá, hogy egy élő vibrátor. Rengeteg férfivel voltam már és egyszer se lettem szerelmes.
2017. szept. 6. 08:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Nyilván hanyatt akar dönteni. Te pedig alkalmatlan vagy egy szexkapcsolatra, mert képtelen vagy érzelmek nélkül kezelni.

Tehát ne menj bele, de hát úgyis belefogsz. Akkor mit vársz tőlünk?

Amúgy max. fellángolás, amit érzel, ez nem szerelem. De előbb-utóbb az lesz, majd pedig jön a pofára esés és minden nap majd együtt kell vele dolgoznod.

2017. szept. 6. 10:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha már most fogdos, csak szexet akar, ne légy naiv. Aki kapcsolatot akar nem szexuális jellegű megjegyzésekkel kezdi.
2017. szept. 6. 10:29
 14/14 anonim ***** válasza:
13 igazad van, csak ha kedvesen kezdtem egy nővel abból soha nem lett semmi. Se érzelmi, se szex kapcsolat.
2017. szept. 6. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!