Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptam egy ajánlatot hogy pénzért szexeljek. A fickó elég jól is néz ki és 50000ftot kapnék egy óráért. Tudom mit jelent a prosti szó de ez azért mégiscsak elgondolkodtató. Nektek mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2017. márc. 23. 19:38
1/21 anonim válasza:
50 000 Forint nem sok pénz. Ne add el érte a lelkedet.
2/21 anonim válasza:
Szerintem ha elgondolkodtákl rjta nem ide írnád ezt ki, mert csak szítanád a népet, így egyértelműen egy kis utankozó senkiházi vagy, aki azoknak a társaságát keresik, akik szerint a nők milyen undortó pénz mániás emberek, közben nekem meg nincs semmi pénzem és mégis rengeteg barátnőm volt már, az egyetlen hiba benned van, biztos a halálfas*ának se kellesz ilyen személyiséggel, ha mindig másokban keresgélsz.
3/21 anonim válasza:
Nyugodtan csináld. Az se jobb ha két fél deciért dugnak és utána dobnak.
4/21 anonim válasza:
Adom az első véleményét.Plusz abba nem gondolsz bele hogy ennek híre lesz?
5/21 anonim válasza:
A becsületed mindennèl többet èr, tehàt ne vàlj szajhàvà.
6/21 anonim válasza:
Kifejezetten jó ajánlat, rosszlányokról egy direkt erre szakosodott lány, aki mellett általában nem érzed, hogy örlődik az elvek-és valóság között, max 20.000-30.000 Ft-ot kér el.
Úgy, hogy válogathatsz és biztos találsz a vágyadnak megfelelőt.
Szóval az 50e Ft-os ajánlat direkt a te személyednek szól, szimplán megakar kapni.
Ha tetszik, amúgy is lefeküdnél vele, akkor fogadd el, de ha nem tudsz megbírkózni az "érzelmi" oldalával hagyd el a dolgot.
(99%-hogy kamu! :D)
7/21 Koplárovics Béci válasza:
A prosti az prosti 20 forintért és meg 20 millióért is. Legfeljebb más az ára.
8/21 anonim válasza:
Elképesztő, hogy tényleg minden nő kurwa...
9/21 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy húszezer, vagy ötvenezer. Mindkettő bagatell összeg. Nem mondom tízmillióért már megérteném ha valaki belemegy.
10/21 anonim válasza:
Bárhogyis döntesz azt mérlegeld hogy a prostitúció ugyan a BTK szerint nem büntetendő, de minden jövedelem után adózni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!