Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tetoválás péniszre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetoválás péniszre?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok, lányok? Ez lenne az első tetkóm, és szeretem az extrémebb dolgokat, de nem mindenki számára, ezért gondoltam erre. Nektek bejön vagy inkább visszataszító?
2017. szept. 5. 20:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Amúgy ez nem olyan lenne mintha a fel nem fújt lufira írnál/rajzolnál valamit és utána amikor felfújod a lufit (feláll a farkad) totál másképpen néz ki?

Amúgy szerintem kígyó pikkejeket...

2017. szept. 5. 21:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Pattanj fel hát álló lovagom a lóra. Ez jól hangzik 😀
2017. szept. 5. 21:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Amúgy meg, ha nincs még tetkód, akkor máshol kezd el és rögtön rájössz, hogy te nem is akarsz a farkadra tetoválni. Összevissza fo$nád magad tőle...
2017. szept. 5. 23:13
 14/19 anonim ***** válasza:

Anno japánéknál volt olyan, hogy az egész testet beborították tetkóval (szépen, mintásan nem Gangxta Zolee módon) bizony a brokit is :D Elvileg az tartott a legtovább az egész testen.

Máig őrzik ezeket a bőröket. (Gondolom halál után nyúzták le művészeti értékük miatt)

Fura egy nép az is.

2017. szept. 5. 23:20
 15/19 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszene

egyébként milyen feliratra gondolsz, ami való egy farokra?

2017. szept. 6. 01:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Arra számíts azért, hogy röhögés nélkül ki fogod bírni, és lehet, hogy a hangzatos mondatból, csak egy Ó-ra fog redukálódni a piktogramm....
2017. szept. 6. 12:12
 17/19 anonim ***** válasza:
nem tudják megcsinálni szépen, hiszen a méret változás miatt eltorzul minden. Azt meg ki nem bírod 100 viagrával sem, hogy végig álljon míg a tűvel egy órán át szurkálják.
2017. szept. 6. 12:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Vitéz Nagybányai Horthy Miklós legkiválóbb matRóza
2017. szept. 6. 16:17
 19/19 anonim ***** válasza:
VITÉZ NAGYBÁNYAI HORTHY MIKLÓS ŐFŐMÉLTÓSÁGA HADIFLOTTÁJÁNAK ZÁSZLÓSHAJÓ MATRÓZA.
2017. szept. 6. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!