Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha erényöv van rajtam, akkor miért tapadnak rám jobban a nők?
Nem, nem dudorodik ki a nadrágból és nem is mondom el. Mégis ilyenkor mintha más lenne a kisugárzásom, sokkal szexuálisabb, mert egyenesen bámulnak ilyenkor a nők. Egyszerűen nem értem.
Nem kamu a kérdés!
Mert bepállik alatta a farkad és farokszagot kezdesz árasztani magad körül. Amit a nőstények megéreznek a feromon miatt.
De ha nem ez, akkor az van kérlek, hogy te félsz a nőktől/dugástól, ezért "behúzod a farkad". Viszont ha rajtad van az erényöv, akkor kidüllesztett mellel kezdesz járni, mivel - rajtad kívül álló okból - úgysem kell dugnod. Azaz megszűnik a bizonyítási teher.
Vagy persze valami egészen más.
Ha a második, akkor bajban vagy, mert elnyomod magad. Ammeg gáz.
Érdekes kérdés ez, én is tapasztaltam ilyet,
1 éve hordok erényövet a barátnőmnél van a kulcs. Ha szórakozóhelyre megyek, mindig rajtam van. Egészen különleges érzés, hogy ott van a sok csaj, és még esélyem sem lenne megdugni őket.. alapból sem csalnám meg a barátnőmet de ez egy kicsit más dolog.
Sokkal könnyebben beszélgetek nőkkel, hiszen max dumálni fogunk, nem kell őket elkápráztatni, stb. Valamiért ez a kényszer régen bennem volt, akkoris ha barátnőm volt, igaz nem csaltam meg soha, de flörtöltem lányokkal, próbáltam bizonyítani magamnak, h kellek a nőknek. Illetve néha a haveroknak akartam bizonyítani. Most viszont tök nyugodtan állok a dologhoz, egyáltalán nem érdeknek más nők, és ezt a nyugalmat, lazaságot valszeg érzik rajtam a csajok is.
A baj csak azzal van amikor tényleg tapadnak, és mondjuk egy tánctéren megérzik h van ott vmi kemény, de nem a szokásos :D hanem vmi fém :D hát volt már ilyenre példa az az arckifejezés amit a csaj csinált emlékezetes volt... persze akkor kínosan éreztem magam én is kicsit, de azóta már nem érdekel az ilyesmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!