Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem szereti a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szereti a barátnőm nézni a péniszem?

Figyelt kérdés
Nem szereti nézegetni, szerinte az csak egy pénisz, ami minden férfinek van.
2017. szept. 4. 22:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaza is van. Egész nap bámulja hogy o micsoda puculó.
2017. szept. 4. 22:59
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
Hidd el, a szeretőjét nézegetni fogja, igaz a szeretője Kongóból származik majd, szóval a te icikepicike brokid háromszorosát nézegetheti majd.
2017. szept. 4. 23:04
 3/10 Ramone ***** válasza:
24%
Tényleg elég vacak pèlód lehet... Az én nőm mindig dicsérte függetlenül attól hogy tényleg "csak" egy pèló
2017. szept. 4. 23:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert ő ilyen, nem tartja nagy dolognak.

Én még 11 és fél év együttlét után is imádom, ha a párom meztelenül van előttem és imádom mind nézni, mind pedig kényeztetni a f..rkát. Nem vagyunk egyformák.:)

2017. szept. 5. 08:46
 5/10 anonim ***** válasza:
22%
nem szereti a túrót
2017. szept. 5. 11:37
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert éretlen kis fruska.
2017. szept. 5. 18:23
 7/10 anonim ***** válasza:
A nők nem vizuálisak. Érezni szeretik. Az sem rossz, ugye?;-)
2017. szept. 6. 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Mit nézegetne rajta? :D Te nézegeted az övét? Normális ember nem térdel le és bámulja a farkad mint egy boci. :D akkor már én is kezdek a pasiméval valamit, nem állok neki gyönyörködni benne.
2017. szept. 6. 20:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Legközelebb úgy csináld a dógot, hogy amikor már kezd felakadni a szeme, akkor kirántod és úgy kérdezed meg, hogy szép-e a dákód?

Ha úgy is flegmázni kezd, akkor tedd el ("talán ma mellőzzük ezt a szex-dolgot!").

Két-három ilyen lecke és tied lesz a Világ Legszebb Farka! :)

2017. szept. 6. 20:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy én inkább ilyen esetben keresnék egy normális pasit, aki nem ekkora p*cs, és nem tolja az arcomba a f***át, hogy nézegessem.
2017. szept. 6. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!