Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szereti a barátnőm nézni a péniszem?
Figyelt kérdés
Nem szereti nézegetni, szerinte az csak egy pénisz, ami minden férfinek van.2017. szept. 4. 22:51
1/10 anonim válasza:
Igaza is van. Egész nap bámulja hogy o micsoda puculó.
2/10 anonim válasza:
Hidd el, a szeretőjét nézegetni fogja, igaz a szeretője Kongóból származik majd, szóval a te icikepicike brokid háromszorosát nézegetheti majd.
3/10 Ramone válasza:
Tényleg elég vacak pèlód lehet... Az én nőm mindig dicsérte függetlenül attól hogy tényleg "csak" egy pèló
4/10 anonim válasza:
Mert ő ilyen, nem tartja nagy dolognak.
Én még 11 és fél év együttlét után is imádom, ha a párom meztelenül van előttem és imádom mind nézni, mind pedig kényeztetni a f..rkát. Nem vagyunk egyformák.:)
7/10 anonim válasza:
A nők nem vizuálisak. Érezni szeretik. Az sem rossz, ugye?;-)
8/10 anonim válasza:
Mit nézegetne rajta? :D Te nézegeted az övét? Normális ember nem térdel le és bámulja a farkad mint egy boci. :D akkor már én is kezdek a pasiméval valamit, nem állok neki gyönyörködni benne.
9/10 anonim válasza:
Legközelebb úgy csináld a dógot, hogy amikor már kezd felakadni a szeme, akkor kirántod és úgy kérdezed meg, hogy szép-e a dákód?
Ha úgy is flegmázni kezd, akkor tedd el ("talán ma mellőzzük ezt a szex-dolgot!").
Két-három ilyen lecke és tied lesz a Világ Legszebb Farka! :)
10/10 anonim válasza:
Lehet, hogy én inkább ilyen esetben keresnék egy normális pasit, aki nem ekkora p*cs, és nem tolja az arcomba a f***át, hogy nézegessem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!