Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig szexelni akar! Mit tennétek?
-ha a férfi aki feleségül vett, mondjuk napi 4* is megkívánna titeket?
Minden mehetne, vagy csak látványként segítenétek neki?
Esetleg sehogy...
"En nem ertem amugy h egy munka h tudja 3lvenni az ember kedvet... :D ha faradt vagyok ha nem tudnek sze*elni :)"
Én is tudnék, de nem feltétlenül tudom is megoldani. Hisz ha az ember este 9-kor bedől az ágyba, akkor nem biztos, hogy fel fogom ébreszteni. Pláne úgy, hogy korán reggel 5-6 óra körül kel, illetve én is korán kelek, tehát lehet, hogy kedvem van, de elfáradok. Meg aztán aki egész nap dolgozik és mint én este fél 6 körül ér haza, otthon még háztartás, kisgyerek, mi egy más, akkor nem tudom, hogy a fenébe tudnék megoldani napi 4 együttlétet.
De napi 1-et, de legalább is két naponta biztos megoldanám, vagy hétvégén pótolnám. De aki napi 4-et meg tud oldani és ereje is van hozzá, az szerintem nem dolgozik, vagy nem szakad meg benne.:) Vagy munka után semmi dolga nincsen, amivel lefoglalja magát.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!