Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik (20-30 év körüliek) szeretik ha egy nőnek van intim fazonja?
Nem attól szép egy punci mert csupasz.
Mi a jó? A változatosság és a természetesség. A barátnőmé is csupasz, de néha megkérem hogy ne borotválja aztán pár hónapig szőrös amíg megint le nem kerül róla a bunda hosszú időre.
Szóval a válaszom: Igen , ha az áll jól neki akkor szeretem. De néha változtathat rajta :P
28F
A nőhöz hozzá tartozik a szőrzet. Lehet fazonos vagy természetes, az már izlés kérdése.
26f
igen, a páromnak a kapcsolatunk kezdete óta fazonja van, volt már csík, háromszög több fajtája, v alak és volt leszállópálya alakú is
24/F
Ez annyira változó. Minden pasinak más az ízlése, és minden nőnek más mutat jól.
Nekem többnyire tök csupi, de volt már csík és V alak is, és olyan is, h csak letoltam hajnyíróval rövidre. Soha egyikre sem volt panasz.
Egy ffi, ha puncit lát, a nagy dzsungelen kívül kb mind tetszik neki.
Nem.
Vagy csupasz vagy rövidre nyírt. (5 mm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!