Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamagra Jelly késlelteti a magömlést? Bővebben lent
Sziasztok. A helyzet az, hogy több kapcsolatom is volt de mindegyikből hiányzott a szex. Az év elején összejöttem egy csajjal és egy komoly kapcsolat alakult ki köztünk az eltelt hónapok alatt. A héten lefeküdtünk egymással, nekem ő volt az első. Igen, szűz voltam 24, majdnem 25 éves koromig. Eleinte is mintha lett volna rá alkalom, de a szűzességem miatt nagyon szorongtam, és túlstresszeltem mindent, s emiatt nem állt fel a farkam, pedig észben nagyon szerettem volna, nagyon kivántam, de nem műkődött a dolog odalent. A legrosszabb eset az volt amikor elhivott hozzája, mert egyedül volt, én meg totálisan bepánikoltam, hiszen gondoltam hogy mire készül és szerettem is volna, de amikor odaértem, teljesen elbénáztam a dolgot, nem is jutottunk el az ágyig, minden olyan furcsa volt. Úgy éreztem mintha csalódott volna bennem és talán csalódott is, mert egy nagyon nehéz hónap következett, amikor egyre többet veszekedtünk, és velem szemben napról napra hidegebb lett. Aztán picit mintha elfelejtettük volna a dolgot, és egy újabb veszekedés során, megtaláltam a bátorságot hogy elmondjam neki hogy habár voltak barátnőim, egyikkel sem jutottam el addig hogy lefeküdjünk. Szerencsére a lány nem rakott lapátra, sőt mintha megértette volna az egész dolgot, és nemsokára le is feküdtünk.
Nos, én már nagyon el akartam vesziteni a szűzességemet, és nem engedhettem meg magamnak hogy megint a túlstresszelés miatt ne álljon fel vagy valami, ezért a Kamagrához fordultam. 20 perccel azelőtt bevettem, s amikor odaértem, kevés beszélgetés után, elhatároztuk hogy most megtesszük ezt a lépést. A petting során persze aggódtam hogy most mi lesz ha nem áll fel, mi lesz ha túl hamar elmegyek stb. Csak akkor vettem észre hogy kőkemény volt amikor megkérdezte hogy én húzom fel a gumit vagy majd ő segit. Onnan már simán ment a dolog, megjött az önbizalmam és arra ébredtem hogy elég sokáig birom. Állitólag egy picit vastagabb is a farkam s neki fájt, aztán egy fél óra után elhatározta hogy inkább kiveri nekem mert épp mennünk is kellett valahova. De sajnos nem sikerül elmennem, akárhogy is próbálkozott szegény. Egy idő után úgy éreztem hogy el van zsibbadva a péniszem, pedig olyan volt mint a cövek. Orállal is próbálkozott de úgy sem sikerült. Végül abbahagytuk. Szerintem igy mégis jobb mintha fel se állt volna, ő meg alig várja a következő alkalmat amikor majd lassabban csináljuk és több időnk is lesz. Szerintem engem segitett a Kamagra abban hogy meghozza az önbizalmamat és a következő alkalomnál már nem szorongok annyira. Azért mégis csak fél adagot bevennék, a biztonság kedvéért. Ha akkor is minden rendben lesz, akkor abbahagyom a Kamagrát...kérlek ne itéljetek el azért mert a Kamagrához fordultam, nem akarok függő lenni, csak szükségem volt erre az alkalomra.
De nem tudom miért volt zsibbadt a farkam egy idő után. A kamagra miatt, vagy azért mert majdnem megállás nélkül toltam egy fél órán keresztül? Ja, és az lehetett az oka annak is hogy nem mentem el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!