Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik magömlést kiváltó injekció?
Olvastam már sztorikat arról, hogy a férfi herezacskójába befecskendeztek valamit, amitől pár másodperc múlva felállt a farka, és spontán el is élvezett.
Azt is hallottam, hogy katonjaságnál is ezt alkalmazták, ha valaki nem akarta "kiverni" egészségügyi vizsgálatkor, akkor kérhetett egy ilyen szurit, és hamarosan megoldódott a dolog.
Valóban van ilyen, vagy ez csak legenda?
Katonaságnál bevonuláskor volt orvosi vizsgálat.
De nemhogy kiverni még meztelenre vetkőzni sem kellett.
De ettől függetlenül sincs ilyen.
van ilyen. szexológusok csináltak olyan doki filmet amiben a női orgazmusokkal kisérleteztek. főleg azt kutatták mi az értelme. az 1ik kisérlet alatt a hüvely végébe nyomtak némi folyadékot amiben olyan pontok voltak amiket a számítógéppel kimutathatóak monitoron. ak adtak a csajnak inekciót amiben olyan hormon volt amit az agy egy kis része enged a véráramba ami eljutva a puncihoz elélvezteti. a hormonok a szerveket másodlagos működésekre váltja át vagy hogy mondjam, és a női vagina esetében azt teszi az orgazmus h ami benne van folyadék normál esetben sperma azt fel tornázza a méhbe és azon belül is szét mindenfelé. a számítógépen is látszott h többször is szaporán mozogtak fel a pontok és a méhen belül meg szétváltak és feljebb mentek.
de a lényeg úgyis az ebböl a sztoribol az h van ilyen hormon inyjekció, és az alanynak nem rontotta el a napját úgyláttam. mindenféle orgazmusokkal volt tele a film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!