Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik magömlést kiváltó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik magömlést kiváltó injekció?

Figyelt kérdés

Olvastam már sztorikat arról, hogy a férfi herezacskójába befecskendeztek valamit, amitől pár másodperc múlva felállt a farka, és spontán el is élvezett.

Azt is hallottam, hogy katonjaságnál is ezt alkalmazták, ha valaki nem akarta "kiverni" egészségügyi vizsgálatkor, akkor kérhetett egy ilyen szurit, és hamarosan megoldódott a dolog.

Valóban van ilyen, vagy ez csak legenda?

2016. máj. 10. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
legenda :)
2016. máj. 10. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Katonaságnál bevonuláskor volt orvosi vizsgálat.

De nemhogy kiverni még meztelenre vetkőzni sem kellett.

De ettől függetlenül sincs ilyen.

2016. máj. 10. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:

van ilyen. szexológusok csináltak olyan doki filmet amiben a női orgazmusokkal kisérleteztek. főleg azt kutatták mi az értelme. az 1ik kisérlet alatt a hüvely végébe nyomtak némi folyadékot amiben olyan pontok voltak amiket a számítógéppel kimutathatóak monitoron. ak adtak a csajnak inekciót amiben olyan hormon volt amit az agy egy kis része enged a véráramba ami eljutva a puncihoz elélvezteti. a hormonok a szerveket másodlagos működésekre váltja át vagy hogy mondjam, és a női vagina esetében azt teszi az orgazmus h ami benne van folyadék normál esetben sperma azt fel tornázza a méhbe és azon belül is szét mindenfelé. a számítógépen is látszott h többször is szaporán mozogtak fel a pontok és a méhen belül meg szétváltak és feljebb mentek.

de a lényeg úgyis az ebböl a sztoribol az h van ilyen hormon inyjekció, és az alanynak nem rontotta el a napját úgyláttam. mindenféle orgazmusokkal volt tele a film

2016. máj. 10. 22:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Érdekes, amit az utolsó írt. Azért én a férfiakra vonatkozó szuriról érdeklődnék, hogy létezik-e. Esetleg a péniszbe vagy a herékbe adják? De lehet, hogy tényleg csak legenda.
2016. máj. 11. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!