Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalminál szóba hozzam neki?
Sziasztok
Van egy lány akivel nincs komolyabb köztünk, van szex alkalmanként.
Együtt töltöttük a hétvégét. Mindketten jól éreztük magunkat, csak őt zavarta, hogy én nem tudtam elmenni. Kétszer eljuttattam a csúcsra, de már a másodikat sem akarta, a harmadiknál meg leállított, mert zavarta, hogy én még nem mentem el.
Orálnál alig éreztem valamit, amikor meg jó volt, akkor meg nem bírta elég sokáig. Puncinál vagy az elejétől tág, vagy pár másodperc után az élvezetektől annyira kitágul, hogy én nem érzek semmit. Ő élvezi úgy is, de nem tudom merev maradni inger nélkül.
Eléggé rosszul esik neki, hogy nem tudok elmenni, viszont már az is rosszul esett neki, hogy mondtam orálnál alig érzek valamit, hogy hozzam szóba, hogy puncinál is alig van inger és nem amiatt lankadok le, mert nem izgató számomra, hanem azért, mert semmit nem érzek.
Nem szeretném megbántani, meg így is jó vele együtt lenni, csak ilyen gondok vannak.
Komoly kapcsolatban simán megbeszélném, de ugye ez alkalmi és máshogy mennek a dolgok.
Zavarja, hogy nem tudok elmenni, hogy ő többször megy el, mint én.
Bunkó sem akarok lenni, hogy túl tág, vagy nem jól csinálja szájjal.
Vagy azt kellene megoldani, hogy ne feszélyezze ez a dolog, vagy valahogy megbeszélni vele mit hogyan szeretnék, de anélkül, hogy megbántanám.
Ez kicsit többnek hangzik mint szexkapcsolat.
A punci feszességét intim tornával (Kegel gyakorlatok) lehet növelni. Bár ha a csaj fiatal akkor nincs sok értelme annak amit mondasz. Én voltam 48 éves nővel akinek aztán olyan rugalmatlan és tág puncija volt hogy még a kocsimmal is beállhattam volna de mégis megtaláltam a pózokat amikben el tudtam menni.
Az orált a nők 95%-a rosszul csinálja, ezt el is mondhatod neki. Mondd neki hogy ez egy nagyon összetett és rengeteg gyakorlást igénylő dolog.
A punciról ne beszélj neki! Nem kell mégjobban összetörnöd az önbizalmát! Te vagy nagyon tapasztalatlan ha nem tudod megtalálni azokat a pózokat ahol erősebb a stimuláció. Nálunk kb van 6 póz de minden póznak van 3-4 különböző technikája amitől teljesen más lesz.
Azt viszont mondd meg neki az előző mellé hogy a női test másképp működik mint a férfi! A nő képes sokszor elmenni míg a férfi egy elmenetel után leáll mert pihennie kell. Emiatt pl nálunk én csak a szex végén megyek el mikor a csaj már vagy 6x elment. Ez normális!
35F
Szexkapcsolat ide, szexkapcsolat oda, ha számít neked a lány más okokból, mint írtad is, folytatni szeretnéd vele a dolgokat, akkor igen, szexkapcsolatban is érdemes megbeszélni. Hisz pláne egy szexkapcsolatban az élvezetért vagytok együtt, hát akkor élvezzétek.
Nyugodtan elmondhatod neki, hogy nem vele van a baj, csak te más ingerekhez vagy hozzászokva. Amiről meg nem a lány tehet. De egyébként vannak olyan pózok, amiben kifejezetten összeszűkül a hüvely, tehát neked is tud vele örömet okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!