Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalminál szóba hozzam neki?
Sziasztok
Van egy lány akivel nincs komolyabb köztünk, van szex alkalmanként.
Együtt töltöttük a hétvégét. Mindketten jól éreztük magunkat, csak őt zavarta, hogy én nem tudtam elmenni. Kétszer eljuttattam a csúcsra, de már a másodikat sem akarta, a harmadiknál meg leállított, mert zavarta, hogy én még nem mentem el.
Orálnál alig éreztem valamit, amikor meg jó volt, akkor meg nem bírta elég sokáig. Puncinál vagy az elejétől tág, vagy pár másodperc után az élvezetektől annyira kitágul, hogy én nem érzek semmit. Ő élvezi úgy is, de nem tudom merev maradni inger nélkül.
Eléggé rosszul esik neki, hogy nem tudok elmenni, viszont már az is rosszul esett neki, hogy mondtam orálnál alig érzek valamit, hogy hozzam szóba, hogy puncinál is alig van inger és nem amiatt lankadok le, mert nem izgató számomra, hanem azért, mert semmit nem érzek.
Nem szeretném megbántani, meg így is jó vele együtt lenni, csak ilyen gondok vannak.
Komoly kapcsolatban simán megbeszélném, de ugye ez alkalmi és máshogy mennek a dolgok.
Zavarja, hogy nem tudok elmenni, hogy ő többször megy el, mint én.
Bunkó sem akarok lenni, hogy túl tág, vagy nem jól csinálja szájjal.
Vagy azt kellene megoldani, hogy ne feszélyezze ez a dolog, vagy valahogy megbeszélni vele mit hogyan szeretnék, de anélkül, hogy megbántanám.
Ha a szexkapcsolatban nem jó a szex akkor miről beszélünk? Mond meg neki hogy hello...
25N
ez egy picit bonyolultabb, mint sima szexkapcsolat, mármint nem érzelmileg több hanem más téren
meg a szexen felül is jó vele lenni még ha főleg erről szól ez a dolog
Nem igazán értelek... az orált beszéld meg vele, hogy hogyan csinálja. tedd a kezed a fejére. A punciján csak műtéttel tud változtatni, hiába mondod neki, nem lesz szűkebb. Popsiba?
N
Kegel gyakorlatokat ajánlom a lánynak. Wtf? Milyen műtét?! Egyszerűen el kell kezdenie tornáztatni a hüvelye ízmait. Ha ettől nem is lesz szűkebb de rá tud majd szorítani a szerszámodra.
A orált pedig ha csinálja akkor mond neki,hogy mit hogyan csináljon. Vagy akár mutasd is meg neki. Ezek teljesen orvosolható problémák.
volt szopás, szopatás is, de attól még nem volt elég
puncin nem csak műtéttel lehet változtatni, gyakorlattok is megy
anált nem szereti, nem is erőltetem
csak nem akarom, hogy rosszabbul érezze magát, meg bénának, én nehezen megyek el ezt tudom magamról, azért is bírom sajnos sokáig, néha jó lenne gyorstüzelőnek lenni :D
Miquel
tudom, hogy erősebb ingerekhez vagyok szokva, volt is amikor nála is erősebb inger volt a szájától, majdnem el is mentem, de úgy nem bírta addig
lent is volt amikor elég volt az inger, de egy idő után kitágult
és nem is hibáztatom őt ezért, mondtam is neki, hogy nem az ő hibája, meg én ettől függetlenül jól éreztem magamat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!