Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alkalminál szóba hozzam neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalminál szóba hozzam neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy lány akivel nincs komolyabb köztünk, van szex alkalmanként.

Együtt töltöttük a hétvégét. Mindketten jól éreztük magunkat, csak őt zavarta, hogy én nem tudtam elmenni. Kétszer eljuttattam a csúcsra, de már a másodikat sem akarta, a harmadiknál meg leállított, mert zavarta, hogy én még nem mentem el.

Orálnál alig éreztem valamit, amikor meg jó volt, akkor meg nem bírta elég sokáig. Puncinál vagy az elejétől tág, vagy pár másodperc után az élvezetektől annyira kitágul, hogy én nem érzek semmit. Ő élvezi úgy is, de nem tudom merev maradni inger nélkül.

Eléggé rosszul esik neki, hogy nem tudok elmenni, viszont már az is rosszul esett neki, hogy mondtam orálnál alig érzek valamit, hogy hozzam szóba, hogy puncinál is alig van inger és nem amiatt lankadok le, mert nem izgató számomra, hanem azért, mert semmit nem érzek.

Nem szeretném megbántani, meg így is jó vele együtt lenni, csak ilyen gondok vannak.

Komoly kapcsolatban simán megbeszélném, de ugye ez alkalmi és máshogy mennek a dolgok.

Zavarja, hogy nem tudok elmenni, hogy ő többször megy el, mint én.

Bunkó sem akarok lenni, hogy túl tág, vagy nem jól csinálja szájjal.

Vagy azt kellene megoldani, hogy ne feszélyezze ez a dolog, vagy valahogy megbeszélni vele mit hogyan szeretnék, de anélkül, hogy megbántanám.

2017. szept. 3. 20:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
sok pasival volt előtted?
2017. szept. 3. 20:36
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Ha a szexkapcsolatban nem jó a szex akkor miről beszélünk? Mond meg neki hogy hello...

25N

2017. szept. 3. 20:39
 3/13 A kérdező kommentje:
nem tudom hány pasival volt, azt tudom, hogy mellettem senkivel, meg volt kihagyás és próbálkoznak nála folyamatosan, de visszautasított eddig mindenkit, pedig azt hittem a kihagyás alatt volt mással
2017. szept. 3. 20:39
 4/13 A kérdező kommentje:

ez egy picit bonyolultabb, mint sima szexkapcsolat, mármint nem érzelmileg több hanem más téren

meg a szexen felül is jó vele lenni még ha főleg erről szól ez a dolog

2017. szept. 3. 20:41
 5/13 anonim ***** válasza:
49%

Nem igazán értelek... az orált beszéld meg vele, hogy hogyan csinálja. tedd a kezed a fejére. A punciján csak műtéttel tud változtatni, hiába mondod neki, nem lesz szűkebb. Popsiba?

N

2017. szept. 3. 20:48
 6/13 anonim ***** válasza:
Ami nem megy minek erőltetni egy nem komoly kapcsolatban? Keressetek olyat aki passzol.
2017. szept. 3. 21:19
 7/13 anonim ***** válasza:
73%

Kegel gyakorlatokat ajánlom a lánynak. Wtf? Milyen műtét?! Egyszerűen el kell kezdenie tornáztatni a hüvelye ízmait. Ha ettől nem is lesz szűkebb de rá tud majd szorítani a szerszámodra.

A orált pedig ha csinálja akkor mond neki,hogy mit hogyan csináljon. Vagy akár mutasd is meg neki. Ezek teljesen orvosolható problémák.

2017. szept. 3. 21:22
 8/13 A kérdező kommentje:

volt szopás, szopatás is, de attól még nem volt elég

puncin nem csak műtéttel lehet változtatni, gyakorlattok is megy

anált nem szereti, nem is erőltetem

csak nem akarom, hogy rosszabbul érezze magát, meg bénának, én nehezen megyek el ezt tudom magamról, azért is bírom sajnos sokáig, néha jó lenne gyorstüzelőnek lenni :D

2017. szept. 3. 22:20
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
Nem neki kell szarul éreznie magát, hiszen ez nem az ő, hanem a te hibád. Sok volt a maszti és bráner megszokta azt a keményebb bánásmódot, amit a kezedtől kapott. Ilyen erős ingereket semmilyen száj, vagy vagina nem képes szolgáltatni neked.
2017. szept. 3. 22:43
 10/13 A kérdező kommentje:

Miquel

tudom, hogy erősebb ingerekhez vagyok szokva, volt is amikor nála is erősebb inger volt a szájától, majdnem el is mentem, de úgy nem bírta addig

lent is volt amikor elég volt az inger, de egy idő után kitágult

és nem is hibáztatom őt ezért, mondtam is neki, hogy nem az ő hibája, meg én ettől függetlenül jól éreztem magamat

2017. szept. 4. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!