Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség egy prostituált, és egy olyan nő között, akinek rengeteg egy éjszakás kalandja volt/van szingli korszakában?
A pénz. A prosti szolgáltatást nyújt, a könnyű vérű csaj pedig csak sodródik ctalanul, a vágyai által hajtva, és olykor-olykor "kiköt" valaki mellett egy éjszakára, aztán tovább áll, másnál köt ki stb. Az én szemeben az ilyen nők (és pasik is) nem sokat érnek, mert annyira nem becsülik magukat, h ne adják oda magukat az első "helyes" srácnak, aki szépen mosolyog rájuk és szól két kedves szót. Szeretem, ha egy nőben van tartás, de az ilyen egyészakás csajszikra ez nem jellemző. Valamint sem tisztelni nem tudom, se megbízni nem tudnék egy olyan nőben, aki az ösztöneitől vezérelve éli a szexuális életét.
A prosti ezzel szemben nem szórakozásból szexel, hanem pénzért. Neki a szex munka, amit ha tetszik, ha nem, meg kell csinálnia, még akkor is, ha pl egy fogatlan tróger a kuncsaft. Na ehhez kell ám erős idegzet, h ezeket el tudja viselni. És ezt többre becsülöm, mint azt aki önszántából, ingyen degradálja le magát, egy két lábon járó valamivé, amit az alkalmi partnerei ürítésre használnak. Ha meg még azt is mondja a csaj, h neki ez így jó, meg élvezi, akkor csak még rosszabb a szememben, mert ebből az jön le, h sivár, ingerszegény lelke van. Már pesig a test mit sem ér lélek nélkül....
A prosti penzert csinalja es napi 3-4 vagy tobb partnere is van.
Az egyejszakasok elvezetbol csinaljak es valoszinuleg nem napi 3-4 alkalommal kulonbozo ferfiakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!