Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok szex? Nimfománia? Mi a megoldás? 19/L NORMÁLIS válaszokat szeretnék.
A párom 21 éves és nimfomániásnak tart mert naponta többször akarok szeretkezni, van hogy aktus után közvetlenül is, hiába elmentem. Régóta együtt vagyunk, nincs köztünk semmi baj, de ezzel valamit kezdeni kell.. Sokszor vagyok nedves, és nagyon. Valószínűleg velem van a baj, de mit tudnék ezzel tenni?
Normális válaszokat kérek!
Köszönöm az értelmes válaszokat! Nekem ez egy elég komoly dolog, és örülök hogy nem csak én vagyok ezzel így. :)
Az idétlen 8. válaszolónak pedig: Remélem egyszer felnősz. Sokféle ember van, és ahogy most megtudtam nem csak én vagyok így beállítva. Nem kell hozzá 12 évesen szexelned.
Le tudnám vele így élni az életem, mert nagyon szeretem, és semmi gond nincs köztünk. Harmóniában vagyunk mindenben, a szexben is, csak én sokszor szeretném. Egyedül annyi hogy engem ez frusztrál, ls nem tudom mit tegyek. Az utolsó válaszoló nagyon megnyugtatott! :) Lehet az is a baj hogy még mind a ketten a szüleinknél lakunk, és benne van az hogy egyszer csak hazajönnek. Remélem az összeköltözéssel ez orvosolva lesz.
Legyél az én barátnőm, én örülnék neked :D
Vagy legyél együtt egyszerre 4 nagyfarkú pasival, akik jól megdolgoznak akár erőszakosan is.
Egy szexuális együttlét nálunk úgy néz ki h én elmegyek 1x nagyon ritkán 2x a csaj meg 3-10x Ahogy sikerül neki. Nyilván ha 1-1 lenne ez a szám akkor ő is akarna folytatást.
Van h rámászok aztán fél óra múlva kifáradok mert ő mindig jobban élvezi és hagyom hadd legyen az övé, mert ha én elmegyek akkor ő már nem tudná befejezni. Szóval van h pihenőt kérek de aztán nem lesz folytatás. Ha a csaj nagyigényű lenne akkor bevállalnám a napi szexet de csak úgy h én csak minden másnap megyek el.
30F
Sztem pont semmi gond veled.
Azzal van a gond, hogyezt itt kérdezed és másokhoz viszonyítod magad és a vélemények formálják majd az életed, lelkiállapotod. Nincs olyan hogy sok vagy kevés.
Valaki vagy elfogad így vagy mehet tovább.
Nekem is volt ilyen bnőm 2 évig a 90es évek végén.
Nos ő is tényleg naponta 5-10 orgazmust élt át. Természetes, hogy néha már nem állt fel nekem se, de nem próblémáztunk rajta semmit, se ő se én. Mindíg megoldottuk valahogy, hogy élvezkedjen-elélvezzen.
Szóval ne foglalkozz senkivel-semmivel. Élj-élvezkedj kedvedre, amennyi jólesik. És akkor amikor csak akarsz, amivel csak akarsz.
Ne akarj másokra hasonlítani. Ne a másoknak megfelelés legyen az életcélod.
Jaaaaa, és bocsi, ez a 21 éves párod két év múva úgyse lesz a párod, majd lesz akkor olyan, aki nem teljesítménynek éli meg a Te sok sok orgazmusodat naponta.
VAGYIS NE FILÓZZ
ÉLVEZD MAGADAT MAGADNAK
A "SZAKEMBER" IS CSAK VISSZA AKAR ÁTLAGOSÍTANI :-)
EZ MIND MIND BAROMSÁG.
Ha érdekel mesélek még privátban mi mit csináltunk régen.
Te vagy minden pasi álma, kérdező, amíg meg nem kap. Mert hamar rájön mindenki, hogy nem fenékig tejföl kielégíteni az igényedet. Nincs ezzel baj, hisz nem vagyunk egyformák. Csak jelzem, keress olyan pasit, aki valóban bírja veled az iramot.
40 éve ilyen csajról írt a dalt a Neoton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!