Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szozs kérdése:
Egy gazdag lány szegényebb fiút keres magának mert az kielégíti orálisan. Ha vele azonos egzisztenciú fút keresne az nem tenné meg. - A fiuk csak tényleg gazdagabb lányokat nyalnak?
Figyelt kérdés
Csak tapasztalatra épülő válaszokat kérek.
Véleményeket, (ismerősöm ismerőse)stb. Nem!
2017. szept. 1. 16:43
21/24 anonim válasza:
Inkább úgy fogalmaznám meg a dolgot, hogy a mélyszegény rétegekben a lányok van amikor hogy is fogalmazzak finoma na szóval kevésbé ápoltak odalenn. És hát ezért is jobb kinyalni talán egy gazdagabb csajt. Az hogy éppen mennyire gazdag az nem érdekel, nem pénzért szoktam szexelni.
23/24 anonim válasza:
A kommentelők nagy része nem a kérdésre válaszolt, noha egyet értek velük, én is kinyalok minden finom puncit örömmel, csak ápolt legyen. :-) A kérdésre válaszolva van ilyen, igen, én is megtettem, mert a gazdag csaj szintén gazdag elkényeztetett ficsúrja nem volt hajlandó rendesen kinyalni, sőt sehogy. Szóval van ilyen, igen. F 39
24/24 anonim válasza:
általában igen. én pl amolyan automataként nyalok. ameddig dobja belém a pénzt, addig nyalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!