Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy gazdag lány szegényebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szozs kérdése:

Egy gazdag lány szegényebb fiút keres magának mert az kielégíti orálisan. Ha vele azonos egzisztenciú fút keresne az nem tenné meg. - A fiuk csak tényleg gazdagabb lányokat nyalnak?

Figyelt kérdés

Csak tapasztalatra épülő válaszokat kérek.

Véleményeket, (ismerősöm ismerőse)stb. Nem!

2017. szept. 1. 16:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy egetverő oltári nagy baromság!!! Kit érdekel, hogy a nőnek, lánynak mennyi pénze van??? Legyen ápolt a puncija és szeresse, ha n yalják! Ennyi! Én átlagos anyagi helyzetben vagyok de szegény és gazdag lányok punciját is bármikor kín yalnám! Sőt.. .!!! :-)
2017. szept. 1. 17:34
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik lánytól feláll a farkam, kinyalom mint a mézescsuprot...
2017. szept. 1. 17:45
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Lègy kedves a nőkhöz, hiszen az összes p.na náluk van.
2017. szept. 1. 18:04
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Tételezzük fel hogy ez egy valódi kérdés... Akkor tudunk rá válaszolni ha megmondod mit értesz szegényebb vagy gazdagabb alatt? Mondjuk ha mindent számolunk minden vagyoni elemet ha már 3000000 Forint különbség van akkor az egyik gazdagabb a másik szegényebb? Fiatalabb kromban mivel még tanultam vagy pályakezdő voltam igen nálam gazdagabb lányokat nyaltam, most már vegyesen igen van hogy meghívom vacsorázni a nyalás előtt de nem azért mert gazdag vagy szegény hanem olyan gesztus...
2017. szept. 1. 19:39
 15/24 anonim ***** válasza:

Az emlitett feltetelnek semmi koze a nok oralis kielegulesehez, kiveve a fizetos lanyokat, de ott forditva van.

A ferfitol fugg egyreszt: szeret-e/akar-e nyalni. A notol fugg masreszt: igenyli-e a nyalasz.

Mehetsz aludni.

2017. szept. 1. 20:26
 16/24 A kérdező kommentje:
2017. szept. 1. 21:34
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem vagyok gazdag de eddig minden párom kinyalta a puncim
2017. szept. 2. 00:25
 18/24 anonim ***** válasza:
47%
Túl sok brazil sorozaton szocializálódsz.
2017. szept. 2. 02:09
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

nos őszinte leszek:

kb igen, így van.

2017. szept. 2. 11:26
 20/24 anonim ***** válasza:
Nyaltam már ki gazdag csajt, de nem bérelt fel rá, hanem önszorgalomból.
2017. szept. 2. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!