Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar lefeküdni velem a barátnőm?
Csak annyi meg h kerult az alkoholt.
Figyeld meg o is ad neked sok mindent de az nem.olyan latvanyos. Tiszta ruha etel stb...
Koszond meg neki dicserd meg erte !
Am meg nem elvaras hanem termeszetes kellene h legyen az h a ferfi a kapcsolatban nem hagy fel az udvarlassal !
A nok nagyresz nem draga dologra vagynak hanem idore ! A ferfi az aki ezt az idot kompenzalja penzzel ! Ami hiba !
Minosegi ido ! A szex juatlom legyen mindkettotonek!
8+9:
ez az egész egy 22-es csapdája. Ha a pasi nem teszi oda magát, akkor a nő sem érzi szexinek magát vagyis ő sem fogja oda tenni magát.
Persze lehet várni, hogy majd a nő bekeményít a szex terén, hirtelen kanos lesz és kezdi kívánni jobban a férjét, de éljünk már a valóságban.
Ahhoz, hogy a nő szexinek érezze magát, ahhoz udvarolni kell neki. Ezen nem változtat semmilyen női egyenjogúság mozgalom sem.
A pasik máshogy működnek, ha a pasinak bókolnak úgy veszik, hogy "hűű, én valamit qrva jól csinálok, nem változtatok semmin!", míg a lányok az udvarlások hatására szebben öltöznek, jobban kicsípik magukat, egyszerűen szexibbek akarnak lenni.
És ez még csak a természetes reakció.
Emellett nézzünk egy hatalmas társadalmi neveltetést, ahol a pasinak kell udvarolni és a csaj az udvarlás hatására virágzik ki. Sok pasi ezt megveti, mert "neki kell odatenni magát", de ez a természetes! Nézz körbe a világban, nézd meg az élővilágot, hát nem ez a természetes szinte minden gerinces fajnál, hogy a hímek küzdenek, táncolnak, építkeznek, csábítanak és így szerzik meg a nőstényt?!?
És most nézd meg a lányok mire vágynak, legyenek 18 évesek vagy 60 évesek:
lovagiasság, kedvesség, tartás, férfiasság, humor. Mindez arra megy, hogy levedd a lányt a lábáról!
Sokan ugrálnak, hogy ez igazságtalan, sokan azt szeretnék, hogy fordítva legyen és a nő fusson utánuk, sokan szeretnék hogy a kerítés is kolbászból legyen és sokan panaszkodnak, hogy a feleségem nem akar velem szexelni, pedig hát nekem feláll a farkam és szeretnék dugni.
Az élet nem habostorta, ismerjük a szabályokat, ismerjük a hátrányokat, de ennek ellenére tudunk játszani és ha pici gógyid is van, akkor pontosan tudod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy az imádott feleséged úgy cuppanjon rád, mint egykor fiatal korában: kifényesíted a cipődet, megfésülködsz és elviszed egy olyan randira, amit még 3 év múlva is emlegetni fog.
14 # igazad van meg nem is, mondok ellenpéldát:
"kifényesítheted és megfésülheted", de el sem jutsz odáig, hogy megismerkedj vele, ha nem nézel ki úgy , nincs pénzed, nincs olyan munkád, nincs pénzed, nem vagy trendi, nincs pénzed, nem bohém, hanem komolyabb vagy, nincs pénzed, nem öltözöl úgy, nincs pénzed...
Nem magamról beszélek még mielőtt, köszönöm családos vagyok csak megfigyelés és környezeti tapasztalat
15: ne beszélj banánról, mialatt mi almáról dumálunk.
Amit én írtam példát azt 100% a kérdezőnek írtam, nem pedig egy utcán sétáló idegen csajnak.
Minden nőnek megvan az igénye, az tény és ha meg szeretnéd kapni a lányt, akkor azt az igényt kell megpróbálni elérni. Szerencsére a legtöbb lány beéri azzal, hogy a pasi legyen férfias, jó szívű és meg tudja nevettetni, de természetesen egy Paris Hiltonnak ennél több kell.
Amit írsz is bizonyos szempontból abszurd. Két szempontból is:
- Miért nincs pénzed? Saját hibáid és mulasztásod miatt vagy Orbán és a társadalom miatt? Ki akadályozta meg neked, hogy tanulj és megdolgozz a pénzedért? Ha zavar, hogy nincs pénzed és úgy érzed csak ezen múlna a boldogságod, akkor szerezz pénzt. Az egész rajtad múlik
- Miért akarsz olyan csajt összeszedni, aki csak a pénzre megy? Mert a legtöbb lányt nem érdekli, hogy mennyi pénzed van, de úgy nézem, te csak olyanoknál akarsz próbálkozni, akiknél az a legfontosabb, hogy a pasinak pénze legyen.
és azért nem hiszem el, hogy családos vagy, mert ilyen hülyeségeket írsz. Talán a párod azért ment hozzád, mert pénz-pénz-pénz?
Kb mint: "Tapasztalt szerető vagyok, de hol találom meg a csiklót a nőn?!?"
16 # nem magamról írtam 3 helyen dolgozok, ennél több nem megy fizikailag, de mesélj még szerinted akik nem élnek meg vagy épphogy azok csak lumpen szar alakok akik nem dolgoznak? Vagy baromi nagy szerencséd volt az életben vagy aládtoltak mindent viszont a szociális érzékenységed 0.
De nem ez a téma. Igazad van valóban amit írtam nem a kérdező élethelyzetére vonatkozhat csak kikívánkozott a téma kapcsán, úgyhogy azt nem is folytatom .
A kérdező helyzetére: nem fura, hogy egy csomó pasi, sőt az összes szennylapon is előbb-utóbb előjön a " nő tartós kapcsolatba nem szexel már a pasijával" téma. Ezek szerint nem holmi egyedi sirám ez, hanem nagy mintás probléma. Tényleg mindig a pasik a rosszak és ilyen mértékben? Nem hiszem, egyszerűen a szex csak egy eszköz a nőknek, amikor kell aláteszik magukat és ha megvan a pasi és agyerek, már nem kell ez az eszköz. Ezt is látjuk az általad hivatkozott természetben. Így adagolta ki a természet csak ugye el is térünk az állatoktól vannak érzelmeink és ez a baj. Ugyanis ti ösztönösen leálltok a szexel, ha biztonságban érzitek magatokat, a pasi meg mit tehet végig szenved egy életet mellettetek vagy keres mást és ekkor jön a hiszti. Ezen semmilyen bókolás és hódítás nem változtat, nektek hazudni kell, álomvilágot játszani ami veszekedések, a hétköznapok a szaros alső mosása után már nem hihető, ha érted mire gondolok. Szóval a tanácsom a kérdezőnek, hogy engedje el és repüljön más virágra
Kérdező én 23 éves vagyok Párom 26 jó ha Kéthetente együtt vagyunk 1x van egy 8 hónapos kislányunk.
Szóval örülj hogy nálatok heti 1 megvan.
Szülés után én se igazán kívánom a szexet viszont ha mégis megkívánom akkor meg a Párom utasít vissza mondván,hogy fáradt
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!