Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi volt a leghosszabb idő?
Szex nélkül fél év sajnos... Maszti meg még hosszabb idő. Sok minden közbeszólt.
20L
Amióta szétmentünk az exemmel, azóta senkivel sem voltam együtt, ennek már idestova 2 és fél éve.
Nem szoktam magamhoz nyúlni. Próbálni természetesen próbáltam már, de valamiért nem esett jól, taszított az érzés. Csak fantáziálni szoktam. Természetesen lenne igényem a szexualitásra, a testiségre is, de csakis kizárólag olyan férfival, akiben megbízhatok, és nem hajít ki x nap/hónap/év után. Éppen ezért, nálam a testi-lelki biztonságérzet jelenti az egyik legfőbb vonzalmi/izgalomfaktort.
20 év :D mivel 20 évesen vesztettem el a szüzességemet.
Viccet félre téve, amióta elvesztettem a szüzességem azóta a barátommal vagyok, és a leghosszabb szexmentes időszak az 2 hét volt. Maszti nélkül meg max 1 hétig bírom ki.
Még szűz vagyok, de maszti nélkül kb 2,5-3 hónap
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!