Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak hasonfekve tudok elélvezni?
Figyelt kérdés
Amikor magamnak csinálom és háton fekszek akkor is nehéz, nehezebb mint amikor hason
párommal viszont még egyik pózban sem sikerült, mondjuk hason még nem próbáltuk, nem tudom, h mondjam el neki h nekem hason kell ahhoz feküdnöm
Lehet, hogy ezmiatt az egyik kedvenc pózom az ilyen hason fekvős, hátulról csinálós dolog is?
22L
2017. aug. 30. 21:24
1/7 anonim válasza:
Téged így izgat legjobb helyen, engem misszionáriuban. Nem az a kedvenc pózom, de csak abban tudok elmenni. EZ van. Csináljátok úgy, és kész.
2/7 anonim válasza:
az én párom is csak ugy tud elmenni ha hason fekszik.
3/7 anonim válasza:
Hidd el nem lehetetlen több pózban elmenni.
Maszturbálás közben csak háton tudtam elmenni.
Addig-addig próbálgattam, amíg hason, állva, ülve mindenhogy eltudok menni. Kezdetben nehezen ment de sikerült.
Ne görcsölj rá! Lazulj el és menni fog! :)
4/7 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj Baby. Qrni kell téged több pózban, úgysem mész el, majd a végén irány hasra és jól megnyomni orgazmusig. :)
5/7 Tompadúr válasza:
Nekem is az a kedvenc pózom amikor a lány hason fekszik, nagyon szexi. Szerintem a párodnak nem lesz ellene semmi kifogása! :)
6/7 anonim válasza:
Akkormindd meg neki, és próbáljátok ki!
A miértre meg nincs igazán válasz. Te így szereted
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat! :)
2017. aug. 31. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!