Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképesztően nagy a szexuális étvágyam! Mit csináljak? 23/L
Figyelt kérdés
Önkielégítés nem segít. Napi 3x történik legalább, de hétvégén sokkal több.
Hétvégén bulikba vannak egész jó pasik, de annyira lutri. Honnan tudjam, hogy jó-e az ágyban? És ha csak a saját bicepszére izgul fel?
Próbáljak szexpartnerkeresőt? Lányok, próbáltátok már? Milyen élményetek volt vele?
2017. aug. 30. 20:28
11/35 anonim válasza:
.. közben meg megnyalod a kupakját és elélvez...
:DDD Ez igaz...
12/35 A kérdező kommentje:
:DDD :D:D
Vicces...pedig nem az :'(
2017. aug. 30. 20:45
13/35 anonim válasza:
Tarts több szexpartnert!
Változatos, gyönyörködtet, és szabadon selejtezhetők...
15/35 anonim válasza:
Te jó ég mennyi ajánlkozó privátot kaphatsz...
16/35 A kérdező kommentje:
Jahj..rengeteg levelet kaptam.
Köszi srácok. Tudom, mindenkiben ott a bizonyítási vágy.
2017. aug. 30. 20:56
18/35 Spiritrobber válasza:
Nem teljesen értem amúgy a helyzetet. Úgy látom, hogy semmi sem elég jó megoldás számodra...:(
19/35 anonim válasza:
kamu kérdés a kérdező igy akar rájönni hogy a nők szexpartner keresőn mennyi emberel dugnak vagy járnak e egyáltalán ilyen oldalra :d nagyon cseles :)
20/35 anonim válasza:
Papa maci átküldött nekem egy csoffadt fszt és beismerte, hogy férfi . Jó szórakozást hozzá nektek srácok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!