Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék lefeküdni mostoha unoka nővérremmel? Van rá esély?
Elő fordult már hogy buliban egymásra találtunk, majd ki mentünk cigizni, s ott össze néztünk majd csokoloztunk de csak pillanatokra, majd ezután engedte hogy meg fogjam a nagy melleit,úgy hogy melltartojába nyulhattam..Ekkor ő is meg fogta az én péniszem..
De ennyi volt ..
Utána próbáltam valamit kezdeni de le koptat úgy érzem... Meg irok neki fbn de nem nagyon érzem hogyha kölcsönős lenne a vágy..
El felejtettem le írni hogy 22éves és még szűz...
Egyszer le ültem vele beszélgetni egy buliután nálunk a filagoria alatt, majd el kezdtem simogatni a combját, úgy hogy a puncija fele is nyúltam .. azt mondta nagyon jó érzés..
De nem velem akarja el veszíteni ..
Majd ezután 2hétre voltunk bulizni akkor ugyan úgy elő jött hogy megfoghattam a cicijét.Meg szájra puszi..
Az egész, már lassan fél éve történt ..
Elég nagy a difi a kiírt és történt időpontok között :D
Most csak lefeküdni akarsz vele vagy szeretnéd őt? :D
Ha lefeküdni akarsz vele akkor kicist erőltesd rá magad, szervezz meg valamit még ha igen igen csekélyek a válaszok, és ha szűz és engedte ezeket ami fent van akkor nem értem gyakorlatlag azt is mondhatod neki hogy én akarom elvenni a szüzességed. - Másrészről az én véleményem, hogy ha nem csak dugni aklarsz keress egy párt.
Köszönöm, hogy írtál!
Nekem ő az akit nagyon szeretnék már 7év..
De csak szexre..
Rajta múlna a kapcsolat.. Valószínűleg meg tudnám szeretni, ha ennyire odáig vagyok a testéjért....
Szerintem lehet esélyed. De semmiképp se csak egyszer... Ha én lennék ilyen helyzetben simán lépnék. Elhívnám iszogatni, buliba, majd haza érve valahogy a szobámba hívnám... Ajtó becsuk, és lassan rávezetném. De ne józanodjon ki teljesen, hogy oldva legyenek a gátlásai...
Van olyan ismerősöm aki a mostohatesójával volt együtt jódarabig... Szülők is tudtak róla (igaz a szülők akkor jöttek össze, amikor már egy ideje együtt voltak haverék). Szóval nem gáz ;)
Én is úgy gondolom, hogy a pettingre lehetne inkább rábeszélni.
Megnyugtatnám, hogy vigyázni fogok a szüzességére, ettől sokkal jobban megnyílna szerintem.
Lehet, hogy valaki arra tanította, hogy a házasságkötésig szűznek kell maradnia, nem tudni milyen motiváltság állhat a háttérben. Időről időre fel lehet hozni a témát, és ha hagyod locsogni, akkor megtudod, hogy mi gátolja.
Apránként akár le is lehet bontogatni ezeket az falakat, de tényleg csak óvatosan, mert nagyon be tud zárkózni, ha erőszakosan nyomulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!