Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnék lefeküdni mostoha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kkop0011 kérdése:

Hogy tudnék lefeküdni mostoha unoka nővérremmel? Van rá esély?

Figyelt kérdés

Elő fordult már hogy buliban egymásra találtunk, majd ki mentünk cigizni, s ott össze néztünk majd csokoloztunk de csak pillanatokra, majd ezután engedte hogy meg fogjam a nagy melleit,úgy hogy melltartojába nyulhattam..Ekkor ő is meg fogta az én péniszem..

De ennyi volt ..

Utána próbáltam valamit kezdeni de le koptat úgy érzem... Meg irok neki fbn de nem nagyon érzem hogyha kölcsönős lenne a vágy..

2017. aug. 30. 01:02
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

El felejtettem le írni hogy 22éves és még szűz...

Egyszer le ültem vele beszélgetni egy buliután nálunk a filagoria alatt, majd el kezdtem simogatni a combját, úgy hogy a puncija fele is nyúltam .. azt mondta nagyon jó érzés..

De nem velem akarja el veszíteni ..

Majd ezután 2hétre voltunk bulizni akkor ugyan úgy elő jött hogy megfoghattam a cicijét.Meg szájra puszi..

Az egész, már lassan fél éve történt ..

2017. aug. 30. 01:07
 2/11 Mádár0218 ***** válasza:
90%

Elég nagy a difi a kiírt és történt időpontok között :D

Most csak lefeküdni akarsz vele vagy szeretnéd őt? :D

Ha lefeküdni akarsz vele akkor kicist erőltesd rá magad, szervezz meg valamit még ha igen igen csekélyek a válaszok, és ha szűz és engedte ezeket ami fent van akkor nem értem gyakorlatlag azt is mondhatod neki hogy én akarom elvenni a szüzességed. - Másrészről az én véleményem, hogy ha nem csak dugni aklarsz keress egy párt.

2017. aug. 30. 01:55
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtál!

Nekem ő az akit nagyon szeretnék már 7év..

De csak szexre..

Rajta múlna a kapcsolat.. Valószínűleg meg tudnám szeretni, ha ennyire odáig vagyok a testéjért....

2017. aug. 30. 05:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont, hogy ne erőltesd. Mivel azt írtad, hogy megmondta hogy nem veled akarja elveszíteni a szüzességét. Szóval már megkaptad a kérdésedre a választ, hogy ő ebbe nincs ebbe. A többit lehet, hogy azért engedi, mert tisztában van vele, hogy tetszik neked és direkt húzza az agyad, de nem szexelne veled.
2017. aug. 30. 08:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs sok esély rá...sajnálom.
2017. aug. 30. 08:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Nincs esélyed. Ha akarna bármit már megtörtént volna.
2017. aug. 30. 11:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet esélyed. De semmiképp se csak egyszer... Ha én lennék ilyen helyzetben simán lépnék. Elhívnám iszogatni, buliba, majd haza érve valahogy a szobámba hívnám... Ajtó becsuk, és lassan rávezetném. De ne józanodjon ki teljesen, hogy oldva legyenek a gátlásai...

Van olyan ismerősöm aki a mostohatesójával volt együtt jódarabig... Szülők is tudtak róla (igaz a szülők akkor jöttek össze, amikor már egy ideje együtt voltak haverék). Szóval nem gáz ;)

2017. aug. 30. 11:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha nem veled akarja elvesziteni akkor azt ne eröltesd. Inkább a nyal-cumira beszéld rá (elöször)
2017. aug. 30. 12:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !!😊😊😊
2017. aug. 30. 16:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom, hogy a pettingre lehetne inkább rábeszélni.

Megnyugtatnám, hogy vigyázni fogok a szüzességére, ettől sokkal jobban megnyílna szerintem.

Lehet, hogy valaki arra tanította, hogy a házasságkötésig szűznek kell maradnia, nem tudni milyen motiváltság állhat a háttérben. Időről időre fel lehet hozni a témát, és ha hagyod locsogni, akkor megtudod, hogy mi gátolja.

Apránként akár le is lehet bontogatni ezeket az falakat, de tényleg csak óvatosan, mert nagyon be tud zárkózni, ha erőszakosan nyomulsz.

2017. aug. 30. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!