Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
171 cm vagyok. Így sosem szexelnének, járnának velem a lányok, nők?
Dehogynem. Ne aggódj. Persze egy részük kiesik, de ha a személyiséged vonzó (pl nem görcsölsz állandóan a méreteken), akkor az is megeshet, hogy egy magasabb lány jár veled. Messze nem annyira gáz ez minden lány számára, mint ahogy gondolnád.
És persze vannak lányok, akik sose kezdenének egy olyan fiúval, aki nem magasabb náluk, még ha tíz centis magassarkút vesznek is. Velük nem veszítesz sokat.
Sosem voltam nyafogós, régen kifejezetten magabiztosan indúltam csajozni, mert álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire alacsony vagyok a nőkhöz...
A visszajelzések tettek "nyafogóssá".
De azért kicsit durva egy kérdésből leszűrni, hogy milyen vagyok a valóságban. De ebből is látszik, hogy az emberek hamar ítélkeznek és hamar eldöntik ismerkednek, vagy akárcsak barátkoznak e egy emberrel... Szimpatizálnak e vele, vagy gyűlölik.
Hol egy kérdés alapján, hol a magassága alapján.
Pont akkora vagy mint a csajok. 170 már magas lányban. 160-165 az átlag kb.
Egyébként itt már úgy is az dönt milyen a fejed. Milyen a stílusod, mekkora önbizalmad van, és milyen életcéljaid vannak, hogy állsz ennek megvalósításában.
Egy pocokképű ismerősöm kb 165 cm, és brutál jó nője van már egy ideje, aki magas karcsú sportoló csaj. Na most ez hogy történt?
Akkora egója van a srácnak, na meg jó karrierje... hogy lazán levadászta ezt a csajszit első héten. Számított, hogy 180 vagyok? Úgy lecsapta a kezemről, mint a sicc..pedig én is érdeklődtem a lány után, csak nem voltam elég tökös. Oda se néztem, már vitte is sétálni a partihelyről. Azóta együtt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!