Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretőből lennék barátnő, akkor engem is megcsalna ugyanúgy ugye? N
Nem vagyok büszke rá, de szerető voltam egy ideig. A férfi tegnap szakított a barátnőjével, és szóba került hogy lehetnénk együtt rendesen. Viszont én tudom milyen ő. Attól félek hogy tartaná a kapcsolatot az exével és ugyanúgy engem is megcsalna. Érdemes így belekezdeni vagy jobb maradni a csak szexnél?
N
egy nagy lóf@...t
mikor nekem szeretőm volt azért volt mert szex kellet. ha veled meglesz a jó szex és elég sok is akkor nem lép félre egy férfi se, de ha nem lesz még orál se akkor bizony megleszel csalva ennyire egyszerű
Sok nő ilyenkor döbben rá h nem is olyan rossz az a szerető státus
Felelőtlenebb es izgalmasabb helyzet mint "Hivatalos" baratnonek lenni, akinek hirtelenjében mar van mit veszítenie es ez iszonyú nagy lelki teher tud lenni, főleg egy bizonyítottan csalfa ferfi mellett
Már el is felejtkeztem erről a kérdésről. Priviben kérdezte az egyik hölgy hogy mi lett azóta. Itt olvashatod a választ!
Együtt vagyunk azóta is. Kb minden szabadidőnket együtt töltjük,ha meg nem tudunk találkozni akkor online beszélgetünk folyamatosan. Nagyon igyekezett hogy bízzak benne benne. Bár hazudnék ha azt mondanám hogy nem jut eszembe néha ez az... Viszont tervezzük hogy kimegyünk külföldre együtt dolgozni. A szüleimnek is bemutattam már. Egyelőre jó minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!