Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha szeretőből lennék barátnő,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretőből lennék barátnő, akkor engem is megcsalna ugyanúgy ugye? N

Figyelt kérdés

Nem vagyok büszke rá, de szerető voltam egy ideig. A férfi tegnap szakított a barátnőjével, és szóba került hogy lehetnénk együtt rendesen. Viszont én tudom milyen ő. Attól félek hogy tartaná a kapcsolatot az exével és ugyanúgy engem is megcsalna. Érdemes így belekezdeni vagy jobb maradni a csak szexnél?

N

2017. aug. 29. 19:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Saját talasztalatom: megismerkedtem a egy pasival,kiderült,hogy élettársa van évek óta. Nem adta fel,folyamatosan próbálkozott nálam,majd beadtam a derekam. Összejöttünk titokban,majd dobta miattam az élettársát. Nagy volt a boldogság,szerelmes volt ő is,én is. De miután nyilvános lett a kapcsolatunk,pár hónap után egyre jobban kezdett változni a viselkedése, aztán kiderült,hogy van valakije. Állítólag csak beszélgetnek,de ki hiszi ezt el. Akkor nem törölgetné az üzeneteket,nem dugdosná a telefont,nem maradozna ki esténként. És ismerem már a kis praktikáit,mert amikor velem volt és megvolt az élettársa,ugyanezt csinálta vele is,mint most velem.
2017. aug. 29. 21:11
 12/25 A kérdező kommentje:

#11: Na ezaz. Pont én is erre gondolok. Hiszen tudom hogyan csapta be a barátnőjét mikor együtt voltunk, miket hazudott lelkiismeret furdalás nélkül neki stb.

De látom van pozitiv tapasztalat is másoknál :)

Köszönöm a történeteket. Hasznosak voltak ;) mentek a zöldek!

2017. aug. 29. 21:22
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy ez örökké ott fog motoszkálni benned és ez meg fogja mérgezni a kapcsolatot.
2017. aug. 29. 21:22
 14/25 A kérdező kommentje:

Az utolsó találkozónkon már máshogy viselkedett velem. Sosem vettünk egymásnak semmit, apróságot sem. Aznap mégis kaptam tőle csokit. A kedvencemet. És búcsúzáskor a kocsiban megcsókolt, majd mondtam neki hogy hiányozni fog, erre azt mondta hogy higgyem el, jó lesz minden. Aztán egy hét múlva szakítottak.

Ez még most nehezebb így mint eddig volt. Majd átgondolom, mert azóta nem találkoztunk de ma este is írta nekem hogy majd nála aludhatok, meg mehetünk ide oda bújkálás nélkül. Csak érzi rajtam hogy nem vagyok lelkes. Pedig az vagyok, de nem bizok benne.

Na köszii nektek. Jófejek vagytok:)

2017. aug. 29. 22:31
 15/25 anonim válasza:
Érzelmileg is volt valami, vagy csak szex? Szex előtt hogy viselkedett és szex után hogy viselkedett? Keresett továbbra is? Mesélj kérlek részletesebben akár privátban is :)
2017. aug. 29. 22:58
 16/25 anonim ***** válasza:

Tudod, irigyellwk:-)

Nekem.is van egy szeretom. Marmint, mindketten szabadok vagyunk, es csak osszejarogarunk. Tehat "szereto" statusz alatt nem azt ertem, hogy o doglalt, hanem azt, hogy mi nem alkotunk parkapcsolatot csak szex van koztunk.

O nem akar ide-oda menni, vagy neha velem aludni. Pedig megtehetne. Es ez igy megy egy eve. Es hetente legalabb egyszer egyutt vagyunk.

Irigyellek, hogy Veled akarna jonni-menni:-) Jo Neked... velem nem akar:-(

2017. aug. 29. 23:00
 17/25 anonim ***** válasza:
nem lehet ezt tudni, de elég valószínű
2017. aug. 29. 23:01
 18/25 anonim ***** válasza:
Pont a te helyzetedben vagyok, csak a pasi szerepében. És eszem ágában sincs megcsalni a páromat, pedig 5 éve együtt vagyunk. Szóval nem törvényszerű, hogy minden párját csalja egy férfi.
2017. aug. 30. 07:40
 19/25 anonim ***** válasza:
Aki már egyszer megcsinálta, az még egyszer meg fogja. A kérdés, hogy te annyira szigorú pórázon fogod e tartani...
2017. aug. 30. 13:15
 20/25 A kérdező kommentje:

Ő 12 órában dolgozik, én 8 órában. Ma este írt munka után, azt tervezi már hogy hogyan oldjuk meg a találkozókat majd. Találkozni akar a szüleimmel is. Nagyon lelkes. Én meg nagyon bizonytalan vagyok. Egyáltalán nem bízok benne az a probléma. Még csak néhány napja szabad, de azóta is ezen kattog az agyam hogy vajon mikor hazudik :(

Köszi a tanácsokat mindenkinek! Majd eldől hogy alakulnak a dolgok..

2017. aug. 30. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!