Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretőből lennék barátnő, akkor engem is megcsalna ugyanúgy ugye? N
Nem vagyok büszke rá, de szerető voltam egy ideig. A férfi tegnap szakított a barátnőjével, és szóba került hogy lehetnénk együtt rendesen. Viszont én tudom milyen ő. Attól félek hogy tartaná a kapcsolatot az exével és ugyanúgy engem is megcsalna. Érdemes így belekezdeni vagy jobb maradni a csak szexnél?
N
#11: Na ezaz. Pont én is erre gondolok. Hiszen tudom hogyan csapta be a barátnőjét mikor együtt voltunk, miket hazudott lelkiismeret furdalás nélkül neki stb.
De látom van pozitiv tapasztalat is másoknál :)
Köszönöm a történeteket. Hasznosak voltak ;) mentek a zöldek!
Az utolsó találkozónkon már máshogy viselkedett velem. Sosem vettünk egymásnak semmit, apróságot sem. Aznap mégis kaptam tőle csokit. A kedvencemet. És búcsúzáskor a kocsiban megcsókolt, majd mondtam neki hogy hiányozni fog, erre azt mondta hogy higgyem el, jó lesz minden. Aztán egy hét múlva szakítottak.
Ez még most nehezebb így mint eddig volt. Majd átgondolom, mert azóta nem találkoztunk de ma este is írta nekem hogy majd nála aludhatok, meg mehetünk ide oda bújkálás nélkül. Csak érzi rajtam hogy nem vagyok lelkes. Pedig az vagyok, de nem bizok benne.
Na köszii nektek. Jófejek vagytok:)
Tudod, irigyellwk:-)
Nekem.is van egy szeretom. Marmint, mindketten szabadok vagyunk, es csak osszejarogarunk. Tehat "szereto" statusz alatt nem azt ertem, hogy o doglalt, hanem azt, hogy mi nem alkotunk parkapcsolatot csak szex van koztunk.
O nem akar ide-oda menni, vagy neha velem aludni. Pedig megtehetne. Es ez igy megy egy eve. Es hetente legalabb egyszer egyutt vagyunk.
Irigyellek, hogy Veled akarna jonni-menni:-) Jo Neked... velem nem akar:-(
Ő 12 órában dolgozik, én 8 órában. Ma este írt munka után, azt tervezi már hogy hogyan oldjuk meg a találkozókat majd. Találkozni akar a szüleimmel is. Nagyon lelkes. Én meg nagyon bizonytalan vagyok. Egyáltalán nem bízok benne az a probléma. Még csak néhány napja szabad, de azóta is ezen kattog az agyam hogy vajon mikor hazudik :(
Köszi a tanácsokat mindenkinek! Majd eldől hogy alakulnak a dolgok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!