Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Miért baj, ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért baj, ha valaki csak 179 cm? Szexuálisan ettől miért lesz már teljesen jellegtelen vagy egyenesen taszitó sokatok szemében?

Figyelt kérdés

Sokszor 150/160 valahány centis lányok sem járnának ilyen alacsony pasival.

Mi az a + amit a magasság jelent nektek?

2017. aug. 28. 23:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
27%

170 cm alacsony vagyok

30 éves szűz

soha nem volt barátnőm

eddig is tudtam törpe vagyok és a nők szemében egy selejt, ezért soha nem is próbálkoztam senkinél.

Eddig is lelki nyomorék voltam, nem kell még jobban hogy az legyek...

179 cm vagy ? az az átlag férfi magasság

2017. aug. 29. 00:39
 12/24 anonim ***** válasza:
Egyébként itt egy példa: Peter Dinklage. Nem hinném, hogy a magassága miatt ment hozzá a felesége. Szóval nyugi van, örülj a 179-nek.
2017. aug. 29. 00:46
 13/24 A kérdező kommentje:

Hozzá talán a tehetsége, esetleg hírneve pénze miatt ment a felesége? (Csak egy tipp, nem tudom mióta vannak együtt)

Vagy esetleg a törpék a fétise. (Ez most gonoszan hangzik, de tényleg lehet)

2017. aug. 29. 00:49
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem átlagos magas vagy :) Egyébként szerintem is magas pasikra mennek még a 160 cm- magas lányok is.. Lány vagyok és suliba is hallom az osztálytársaktól ezt hogy csak legyen jó magas. ( mondják ezt a 158 cm magas lányok) Hozzájuk még te kérdező is magas lennél bőven. Talán azért is bosszant mert és 179 cm magas lány vagyok és nehezen találok magamnak párt.
2017. aug. 29. 00:55
 15/24 anonim ***** válasza:
Én 158 centi vagyok, a barátom 190 cm és bár nagyon szeretem a magasságát, néha azt kívánom, bárcsak lenne 15 centivel alacsonyabb, akkor nem fájdulna meg a nyakam, mikor állva beszélgetünk. :D Egyébként volt már 165 centis meg 180 centis barátom is, semmi probléma nem volt a magasságukkal. Szerintem nálad sem ez a legfőbb baj.
2017. aug. 29. 02:59
 16/24 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, a másik, amit nem értek, hogy mi az, hogy "szexuálisan jellegtelen" legyen valaki a magassága miatt. Az ágyban -feltéve, ha ott történik- fekszel, ülsz, térdelsz, mit tudom én. Ott akkor pont, hogy nem számít, nem? :,D

Amúgy tapasztalatból mondom, meggyülik nekünk is a bajunk az ágyban ilyen végletekkel. Úgyhogy szerintem ne búslakodj.

2017. aug. 29. 03:03
 17/24 anonim ***** válasza:
50%

Mielőtt öngyi lennél: az átlag magyar pasasmagasság 172 centiméter. Vagyis pont 7 centivel vagy magasabb az átlagnál!

Most akkó' mi van?

2017. aug. 29. 06:47
 18/24 anonim ***** válasza:
Ez csak egy kamu női lekoptatós szöveg... én 198 cm vagyok es most nincsen fixes csajom :) amelyik csaj már ilyet mond elvből hagyni kell.. felesleges az időt elcseszni rá... küld el a csába és kész..
2017. aug. 29. 06:48
 19/24 Noblesse Oblige ***** válasza:

Pár ennél alacsonyabb, és már 7 éve megvagyunk egymással.

Teszem hozzá, én is magas lány vagyok, és a családomban a legalacsonyabb férfi 185 cm. Tehát nálam "alap" volt a magasság, mert ehhez szoktam hozzá. A párom mégis 180 alatti, velem egymagas.

Itt nem a magasságoddal van a baj, az csak egy kifogás.

2017. aug. 29. 09:34
 20/24 anonim ***** válasza:
a te magasságod teljesen jó, átlagos. Én 170cm-es törpeként jól megszívtam. Amit leírtál az így van a 155cm-es törpillák is semmibe nézik az alacsonyakat, hidd el nem vagyok már 18 éves kis takony.. Szerintem a helyzet ma sem jobb, mint 10 évvel ezelőtt, akkor is nyomultak, szinte törték magukat a magasakért. Látásból és személyesen is ismerek rengeteg, rendes, tisztességes alacsony férfit -> 90%-uk egyedülálló. Milyen meglepő nemde? :).
2017. aug. 29. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!