Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti kiakadnátok ha a párotok ezt kérné tőletek?
Figyelt kérdés
Egy hónapja járunk. Nem vagyunk már fiatalok, mégis totál bevadulok tőle. Azt szeretném ha szex közben lefogná a kezem, kicsit rácsapna a kezével a csiklómra, persze nem annyira szadisan csak izgatóan, meg szeretném ha lepisilné a csiklómat amikor simogatom magam. Ezek nagyon necces kérések szerintetek? 31/n2017. aug. 28. 21:24
12/19 anonim válasza:
én elküldenélek a f*ancba...ott majd lehugyoz valaki
13/19 anonim válasza:
A lepisilős rész elég necces, de biztos van aki vevő az ilyesmire.
14/19 anonim válasza:
Vizelést nem vállalnám a többi mehet. A vizelés technikailag se menne. Ha egy jó csaj a puncijával játszik akkor nekem feláll. Azzal nem lehet rendesen célozni sem és olyankor az inger se működik a vizelésre.
15/19 anonim válasza:
Nekem biztos nem, de nem velem jársz, ugye...
Szóval azt tudom tanácsolni, hogy válaszd ketté a dolgot: a bdsm-részt akkor vezesd elő, amikor be van gerjedve (esetleg előtte tartsd is fel, ellenkezz egy kicsit), a pisit meg csak ha ez már bejött.
Sok sikert! :)
(Aztacafkamindenit.)
17/19 anonim válasza:
Ez még nem olyan vészes, a pisliős részt is simán meg lehet oldani a fürdőszobában. Szóval én benne lennék :)
18/19 anonim válasza:
Van aki le is szarna, de általában utcán nem szivesen mutatkoznék veled....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!