Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek az rosszul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek az rosszul esne, ha a barátod venne neked francia fehérneműt?

Figyelt kérdés

Azért szeretnék venni neki, mert mindig olyan bugyikat hord ami szinte teljesen eltakarja a popsiját. És nekem nagyon tetszik a francia.

Ti ezt bántásnak vennétek, hogy nem jó az amit hordasz?

19 éves a barátnőm.

2017. aug. 28. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Elobb azt talald ki, hogy mit akarsz neki venni, mert a francia bugyi az pont az, ami majdnem teljesen eltakarja a feneket. De egyebkent megharagudni nem fog (csak ne csomagos h&m bugyi legyen pl.), de ha nem hord ilyeneket, akkor eztan sem fogja hordani.
2017. aug. 28. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem szokott venni és nem esik rosszul

ha nem hord olyat, ne csodálkozz, ha nem veszi fel

2017. aug. 28. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván olyan bugyit hord egy lany ami neki kényelmes.

Max a Te kedvedért fel veszi alkalom attán egy 5-10 percre de ha neki nem kényelmes a francia bugyi nem fogja állandóan azt hordani.

Te se vennél fel olyan alsót ami huzamosabb ideig nem lenne kényelmes a golyóidnak.

A kérdésedre válaszólva nem sértődnék meg és nem lenne bántó.

Max célzásnak venném hogyha úgy alakúl,hogy akcó lesz Akkor igyekszem olyan fazonu bugyit felhúzniamit kaptam.

De hogy állandó jellegel olyat viseljek ami nekem kényelmetlen az biztos nem menne.

Mondjuk én pont francia bugyi párti vagyok .

A tangával vagyok úgy, hogy alkalmanként oké,De hogy mindennap tangát hordjak az nem megy..

Szerencsére a a Páromnak is inkább a francia bugyi tetszik rengeteget kaptam már tőle ;)

2017. aug. 28. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Figyelj ha pl egy szép dobozba egy maslival áttkötöd szerintem még tetszene is neki :) a francia az ami majdnem egészet takarja aztán a nagyibugyi ami szinten elég sokat takar mondjuk én csak tangát hordom :) de aztán kinek mi
2017. aug. 28. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem inkább az ára kéne(az a 300 forint) meg a fizetésed is!
2017. aug. 29. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!