Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Le akarok feküdni a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akarok feküdni a barátnőm anyjával amiért megcsalt! Hogyan cserkésszem be?

Figyelt kérdés

Elég könnyűvérűnek tűnik, hiszen feszülő ruhákban járkál, meg miniszoknyákban.

Meg elég prostisan sminkeli magát és 35 éves létére rendszeresen jár "bulizni" (mondjuk nem tudom mit takar nála)... És a barátnőm (hamarosan csak volt) ugye 18 éves, szóval az anyuka jó fiatalon szűlt.

Én 20 vagyok, de még sosem volt dolgom "milf"el... Hogyan kéne szexre bírnom?

2017. aug. 28. 16:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
2017. aug. 28. 20:51
 22/23 anonim ***** válasza:
30%
Bűntetésből szexelnél? Akkor te sem vagy különb a hűtlenkedőnél. Mellesleg ha a nő egy kicsit is törődik a lányával akkor te a közelébe sem jutsz!
2017. aug. 29. 01:46
 23/23 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon sok dolog kell ahoz, hogy bármi esélyed is legyen :)

Pl.: hogy....

Lefeküdne-e a lányával egy idős fiúval?

-Sok gyerekes anyának, nem feltétlenűl az teszi undorítóvá, hogy fiatal, hanem az, hogy a saját gyerekével egy idős...

Ha igen, lefeküdne-e a lánya ex pasijával?

-Ez egy óriási bemutatás lenne a lányának, ha nem lenne baja a koroddal, az biztosan megakadályozná, hogy jártál a lányával.

Jól nézel-e ki?

-Egy normális embernek ez megsem fordulna a fejében, plusz egyik előző kommendetben azt olvastam, hogy már nagyon tapasztalt vagy a nőkkel. Valószínűleg egy öltelt, egyszerű fiú vagy... Az az nem vagy képes reálisan felmérni a szituációt. Nem tudod biztosan megállapítani, hogy jól nézel-e ki.

Az esete vagy-e?

-Ha tökéletes a tested, elragadó a mosolyod, jó ruhában jársz és nagy az önbizalmad, akkor sem lehetsz biztos, hogy bejösz neki.

De tegyük fel, hogy mindennek megfelelsz... Akkor is nagy eséllyel elrontod a megközelítésnél.

2017. aug. 29. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!