Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Le akarok feküdni a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akarok feküdni a barátnőm anyjával amiért megcsalt! Hogyan cserkésszem be?

Figyelt kérdés

Elég könnyűvérűnek tűnik, hiszen feszülő ruhákban járkál, meg miniszoknyákban.

Meg elég prostisan sminkeli magát és 35 éves létére rendszeresen jár "bulizni" (mondjuk nem tudom mit takar nála)... És a barátnőm (hamarosan csak volt) ugye 18 éves, szóval az anyuka jó fiatalon szűlt.

Én 20 vagyok, de még sosem volt dolgom "milf"el... Hogyan kéne szexre bírnom?

2017. aug. 28. 16:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
29%
Ha nem akarsz a csaj szintjére süllyedni, akkor egyszerűen csak dobd!
2017. aug. 28. 17:12
 12/23 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező már ne haragudj de attól,hogy egy 30-40-es nő ad magára és csinos attól még nem lesz egy könnyűvérű lotyó aki szétrakja a saját lánya párjának vagy expasijának.

Az én anyám 44 éves gyönyörű érett Nő Ő is csinosan öltözködik bátran fel veszi a leggingset a divatos felsőt.

De hamarabb röhögne ki és kűldené el a 20-on éves suhancokat minthogy, dugjon velük.

2017. aug. 28. 17:13
 13/23 anonim ***** válasza:
11%
Én a haverom annyát levartam, király volt a lányát még nem tudtam de majd az is össze jön, tanácsnak azt mondom maradj vele kettesbe amikor csak lehet;) ha benne van azt észre fogod venni, célozgass
2017. aug. 28. 17:43
 14/23 anonim ***** válasza:
4%
Maradj vele kettesben udvarolj dicsergesd mondd hogy tókre úgy néz ki mintha a testvére lenne a lányának stb. Én a fiam egyik haverjaval sexeltem 35 évesen. Ő ilyen udvarlós kedveskedő volt nem én neztem ki magamnak. Aztán volt egy másik akit én néztem ki beszélgettünk megkérdezte hány éves vagyok mondom ezt egy hölgytől nem illik. Mondja olyan 35-40 re tippellek.. Így elment tőle a kedvem abban a pillanatban. Sok sikert. Jah és mint most 36 éves nő mondhatom hogy sokat szoktam fiatal srácokrol fantáziálni így sztem más korombeli nők is akik csini rucikba járnak hisz azért járunk abba hogy tessünk. És olyan jol tud esni mikor kis tinifiuk megnéznek.
2017. aug. 28. 18:03
 15/23 anonim ***** válasza:
42%
kamu
2017. aug. 28. 18:11
 16/23 anonim ***** válasza:
4%
Legyél férfi és viselkedj úgy amikor ott van. Érintsd meg, mosolyogj rá, s vegye észre, hogy benézel a dekoltázsába... is. Ha ezekre jól reagál, akkor egyenes utad van.
2017. aug. 28. 18:21
 17/23 anonim ***** válasza:
85%
Csak a puffin ad erőt és mindent le bíró akaratot.
2017. aug. 28. 18:26
 18/23 anonim ***** válasza:
73%

te sehogy Xd

gondolj mar bele, meg a baratnod is megcsalt..

2017. aug. 28. 18:39
 19/23 anonim ***** válasza:
88%

A szövegedből ítélve, az ilyen primitív proli cigányfamíliákban, minta tiétek, könnyedén menni fog.

Ha most 35, akkor 17 évesen ellette oda a kis krumplibogarat (gondolom a másik kettő mellé).

Sima ügy gádzsó, csak akarni kell. Elég neked is. Kusza szálak gombolyodnak az ilyen telepi kommunákban. A végén kijön, hogy a saját nagyapád vagy. :D

2017. aug. 28. 19:14
 20/23 anonim ***** válasza:
25%
Beltenyészet
2017. aug. 28. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!