Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább testi vagy inkább lelki támogatást vártok egy férfitól?
Szerintem kell mind3
testi:emelésnél, költözésnél, bevásárlásnál, edzésnél
Nekem pld kifejezetten hízik a májam, és marha büszke vagyok nem arra, ahogy más látja hogy milyen erős, hanem ahogy én látom, mire képe.
amugy meg teljesen nem érdekel hogy kockás-e a hasa, vagy kigyúrt, ettől függetlenül a sportos alkatot preferálom.
lelki: szerintem ezt nem kell magyaráni
Motiváljon, tudjak vele beszélgetni mint egy baráttal, legyen segítőkész, őszinte, hűséges stb. de ugyan akkor szerintem fontos az is hogy a rossz dolgokra is rá tudjon világítani, hiszen mi a jó abban a kapcsolatban mikor azt mondja:Igen drágám, igazad van drágám, szép vagy drágám,tökéletes vagy drágám. Sosem akarnál jobb lenni, és kimozdulni a komfort zónádból.Az én párom igen is megmondta mi az amin kéne változtatnom(előnyömre)pld.: ne beszélj csúnyán, ne hisztizz annyit, tanulj valamit, tedd el a jogsit, menj el futni stb.
Anyagi:
nekem igen is fontos, ki mit tud nyújtani, de nem e körül forog minden
Igen, jólesik, ha néha elmegyünk vacsorázni, vagy meglep,legyen az akármi, de a legfonotsabb, hogy tudjunk tervezni, együtt, közösen, anyagilag.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!