Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Törvényszerű hogy a kapcsolato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törvényszerű hogy a kapcsolatokban ellaposodik a szexuális élet?

Figyelt kérdés
Minden haverom panaszkodott már róla, hogy előbb-vagy utóbb a barátnőiknek semmihez nincs kedvük, magam is tapasztalatm már ezt, még internetes kapcsolatban is ezt élem át. Ez miért lehet??

2017. aug. 27. 12:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%
Kedves heteske, a jó szexet minden lány/nő szereti.
2017. aug. 27. 14:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
5-nek igaza van. Néha meg lehet ejteni egy-egy spontán ötletet, de munkából nem szívesen késnék rendszeresen emiatt. Nem megy az a spontaneitás olyan könnyen. :/ Pedig én is szeretném.
2017. aug. 27. 18:54
 13/17 anonim ***** válasza:
37%

22 éve ugyanazzal a pasival szeretkezem, sexelek, dugok, kefélek...MINDENT csinálunk. Sosem untuk meg egymást.

Ha hozzám ér úgy, jön a remegés, libabőr és a totál benedvesedés.

Ha Én érek hozzá úgy, azonnal áll a farka!

Stabil érzelmi alapok kellenek és nyitottság! Rengeteg kütyünk van. Mindig bővítjük a kellékeink tárházát.

Én akárhogy képes vagyok leszopni, Ő nagyonnagyon sokáig szokott nyalni...

És most is kedvet kaptam hozzá, úgyhogy oda is bújok szorosan mellé😉

2017. aug. 27. 22:50
 14/17 anonim ***** válasza:
85%

#13-nak megvolt a napi estimese....

Egy idő után úgy is valami másra vágyik a két fél egyike,Ja,hogy ezt nem mondja ki meg hűséges...

2017. aug. 27. 23:29
 15/17 anonim ***** válasza:
39%

Nézd! Nem fogok magyarázkodni! Nem tudom, hogy a Te szüleid hogyan élnek, mi lehet a minta előtted.

Azt tudom, hogy Én és a férjem mit hoztunk otthonról.

A szüleim 60-63 évesek és képzeld, hogy szerelmesek egymásba. Sexualisan aktivak. A férjem szülei az apósom haláláig ugyanígy éltek. Apósom 69 évesen úgy halt meg, hogy bizony rendszeresen megkívánták egymást anyósommal. Szerették egymást.

Ne azon iparkodj, hogy az őszinte hozzászólókat hazugnak titulálod, hanem azon, hogy a Te és családod élete boldog, kiegyensúlyozott legyen.

Egyébként érdekes dolog ez. Ennyire rossz a párkapcsolati statisztika Mo.on? Hogy ami valóban jó, az csakis hazugság lehet? Ez nagyon rossz a mi kis nemzetünknek...

2017. aug. 28. 00:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Törvényszerű, különösen ha együttéléssel van súlyosbítva a kapcsolat.
2017. okt. 11. 17:21
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2017. okt. 25. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!