Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet jobb lett volna ha nem csináltatom meg a fitymaszűkület műtétet?
Figyelt kérdés
Szűkületem volt Így elmentem orvoshoz az orvosok azt mondták hogy Sajnos ezt csak körülmetéléssel lehet gyógyítani így el is végezték. A műtét óta már négy év telt el, egyszerűen a szex borzalmas. Tisztára ki van száradva állandóan kenegetni kell. Alig érzek valamit.
Esküszöm jobb volt a szex fitymaszűkülettel
2017. aug. 27. 09:45
1/7 anonim válasza:
Én kb. 5-6 éve csináltattam meg. Nekem is néha száraz, de nem jellemző. Nekem nem érzéketlen, legalább is szex közben nem, de pl. alsó nadrág vagy ha valami hozzáér nem okoz problémát. Nekem az lett a gondom, hogy hamarabb elmegyek, mint előtte. De higiéniai szempontból és esztétikai szempontból mindenhogyan sokkal jobb. Lehet, hogy pont a krémezést kellene kerülni. A szexel mi a baj? Fáj?
2/7 A kérdező kommentje:
-igen érzékenyebb
2017. aug. 27. 10:34
3/7 anonim válasza:
mi ennek a menete,mennyi idő alatt csinálják meg a jelentkezéstől,nem tudjátok?
4/7 anonim válasza:
Nekem az érzékenység nem múlott el vagy is az, hogy hamar elmegyek, pedig már 5-6 éve megcsinálták. Nekem mondjuk eléggé rá volt tapadva a fitymám a makkomra. Lehet, hogy a fityma eltávolításakor sérült meg a makkom és érzékenyebb maradt. Lehet, hogy nálad is volt esetleg ilyen probléma. Nekem még állandó partner mellett sem javult a helyzet. Hamar elmegyek, előtte nem volt ilyen bajom...
5/7 anonim válasza:
Ha előtte nem tudtad tisztítani akkor így mindenképpen jobb, még ha a szex egy rémálom is.
Engem 2 éve műtöttek. Nekem is folyton kiszárad, meg én se érzek túl sok mindent.
Ráadásul a makkom alatti rész egy kicsit fáj is néha.
A szexben nehéz az orgazmusig eljutnom, mivel alig érzek valamit és így az orgazmus sem nagy szám, nem lesz olyan intenzív.
6/7 anonim válasza:
Nekem volt egy májfertőzésem, amitől egy hét alatt fogytam 10 kilót. Aztán azt vettem észre, hogy a fitymám fokozatosan szűkül. Nem tudtam már a bőrt hátrahúzni egyáltalán. Én azt hittem, hogy meggyógyulok ha abbahagyom a gyógyszer szedését, akkor majd újra minden a régi lesz. Hát, sajnos nem így lett :( Nekem volt rokonom az urológián, aki segített, így könnyebb volt bekerülni műtétre. A vizsgálat után már 2 hét múlva műtöttek is. A műtétnél lekötöztek, a szeméremdombba adtak egy injekciót, ami olyan érzés volt, mintha bevizeltem volna. Hirtelen elöntött a forróság. Aztán onnantól kezdve nem éreztem semmi sem, néha egy pici kis csípést, amikor sütötték el az ereket. Persze én már poénosan ütöttem el a dolgokat műtét közben, nekem így könnyebb volt. Az izgalomtól meg a hidegtől hát, hogy is mondjam eléggé összement a cerka. Aztán áll felettem az orvos, nézi... Mondom neki: Doki, amit lát az az alvó oroszlán, igaz most k@rva mélyen alszik :D Nevettek egy jót. Aztán onnantól kezdve oldott volt a hangulat. A műtét után egy éjszakát bent kellett lenni. Vizelni féltem, mert azt hittem, hogy csípni fog, de semmi baj nem volt. Aztán műtét után szoros alsónadrág viselése, naponta többször borogatni-mosni kamillás vízzel és neogranormon kenőccsel kenni. A kenőcsöt csak rákened a makkod tövére és a varratokra (a műtét helyére) és mehet is a nadrágba. Nem kell kötözni, ragasztani! A varratok max 2 hét után kiesnek. Szex egy hónap után, anál 3 hónap után. Nekem gondom nem volt semmi sem, se vérzés, se semmi. Esztétikailag szebb és higiéniailag is sokkal jobb. Nekem a doki szándékosan nem vágta rövidre. Teljes körülmetélés volt, de egy pici "játékot" hagyott rajta, így nem feszül annyira rajta a bőr. Nem bántam meg, hogy megcsináltattam, igaz muszáj is volt!
7/7 anonim válasza:
Ha jobb volt fitymával, ha nem is ugyanaz, de miért nem nyújtod vissza magadnak akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!