Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beteg vagyok hamar elfogok fáradni szex közben, nem lesz baj? 22/L
Van egy férfi akit már több éve ismerek, de csak pár hónapja (fél éve),hogy több van köztünk. Már kapcsolatban vagyunk, volt csók,petting, de az aktus még nem történt meg. A párom tud a szívbetegségemről. Nagyon hamar elfáradok és olyankor gyorsabban ver a szívem és nehezen kapok levegőt is. A bal kamrám nem műkődik megfelelően. Sportolni ezért nem sportolhatok, de semmilyen komolyabb fizikai munkát nem végezhetek. Szeretnék lefeküdni a párommal,már ő is akarja, de félek,hogy nem fogom bírni és elfáradok. Ha a városban pl sietek a buszmegállóba és rohanok akkor érzem,hogy fáj a szívem, és nem jó érzés. Nem tudom,hogy szex közben nem lesz-e gond. Nagyon félek!! A barátomnak is mondtam ezt, nyugtat azt mondja óvatos lesz és a későbbiekben is, vigyázni fog rám. Tudom,hogy így lesz, de ha gyorsabb vadabb szexet szeretnénk? Lehet nem leszek neki így elég. De másrészről meg bízom benne és úgy érzem nem lesz baj, még amikor nem voltunk együtt akkor is sokat kérdezősködött érdeklődött,hogy hogy vagyok. Amikor műtétem volt bejött a kórházba is meglátogatni. Nem tudom,hogy mennyire fogom bírni, szerintetek nem lehet nagy baj? Ti mennyire szoktatok elfáradni szex közben?
Nekem ő az első barátom, eddig többek között a betegségem miatt nem mertem párkapcsolatba lépni senkivel. Meg nem voltam szerelmes, csak most.
22(L) 28(F)
Jó, de épp ez az,hogy 1) én is aktív szeretnék maradni, nem deszka akarok lenni!
2) mivan ha a párom majd gyorsabban szeretné? Nekem is valamennyire "megterhelő" lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!