Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért gondoljátok így?
Figyelt kérdés
Írok valahova egy választ, ha teljesen semleges is jönnek az üzenetek. Már a másodikban képet, FB elérhetőséget kér, aztán már szinte követel az illető. Vannak akik egy "szia, mizutól?" küldik nektek a képet, megadják az elérhetőséget? Minden szimpátia stb nélkül?2017. aug. 25. 17:27
1/8 anonim válasza:
Szia, mizu? Megadnád a Facebook elérhetőségedet? 😉😄
3/8 anonim válasza:
Próba, cseresznye. A nagy számok törvénye alapján néha be kell jönnie.
4/8 anonim válasza:
Nem szoktam ilyen üzeneteket küldeni, se semmilyen elérhetőséget, képet meg csak kérésre.
5/8 anonim válasza:
Ennyi alapján én nem küldök ilyeneket,csak később..
6/8 anonim válasza:
Meeeeert kell a pcsa meg a málééééé,mert jár,mert jó pasi vagyok,és különben is!
Amúgy nem tudom,én férfi vagyok,de nem szoktam ilyeneket írni senkinek.Egyszerűen álomvilágban élnek.
7/8 anonim válasza:
Nem kell lenézni az ilyeneket sem, csak kétségbe vannak esve.
8/8 anonim válasza:
Vadászősztön. Elég naívak, hogy ennyitől várják a sikert,"mizu" s hogy így online még bátorságot sem igényel, nulla veszteni való, mint élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!