Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretkezés szónak csak szerintem van különálló jelentése?
ha szeretkezés akkor arra gondolok hogy két ember akik szeretik egymást érzékien közösül, teljesen meztelenül, egy kényelmes helyen, ágyban párnák között
közben a többi szót én nem is tudom komolyan venni
a szex szó mondjuk univerzálisabb, de arról nekem az jut eszembe hogy az nem annyira komoly, szex lehet a barátnőddel is de egy futó kapcsolat vagy kaland is ide tartozik, persze a szó maga az ízléses kategóriába tartozik
a többi szótól viszont kirohanok a világból - dugás, kefélés, meghágás, patkolás; ezek hallatán pont a szeretkezésnél leírtak ellentéte játszódik le a fejemben: Tesco parkoló eldugott zugában egy gyors menet letolt nadrággal és feltűrt szoknyával
hát igen a k*rás és kefélés az a vadabb szexet foglalja magában bár előbbi csak egy vulgárisabb kifejezés
a szerelmeskedés szerintem szubjektív legalábbis nálam a szerelmeskedésben benne van az ölelkezés, odabújás, csókolózás de nem feltétlenül van közösülés pl. a barátnőmmel a kanapén szerelmeskedtünk mikor kopogtak az ajtón és én mentem kinyitni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!