Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik ilyen férfi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bella673 kérdése:

Létezik ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Össze ismerkedtem egy férfival sex volt köztünk majd kessöb csak barátok letünk el mondott sok mindent meg beszélés alapján csak sex kapcsolatban van egy nővel de közben az interneten ismerkedik nőkel és azokal is meg beszéli hogy első találkozáson csak sex ès ehezz visz kellékeket! Ez normális? Ilyen fèrfi gondol arra hogy esetleg kapcsolatot akar mire jó ez neki?

2017. aug. 24. 09:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
#8! Nekem is írkálnak, azthiszik nő vagyok és igen primitív a szövegük..
2017. aug. 24. 10:48
 12/20 anonim ***** válasza:
30%
Gyakorold a nyelvtant, nagyon sokat..
2017. aug. 24. 10:52
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
Mégis milyen kellékekkel volt felszerelkezve? Volt egy játszószobája mint a "szürkében"? Hogy mit szeretne mik a céljai motivációi azt kérdezd meg tőle ha beszélsz vel!
2017. aug. 24. 10:57
 14/20 A kérdező kommentje:
A kellékei mindent tartalmaz ami a sexshopban meg talalhat,sajnos en ebbe a ferfiba szerelmes vagyok nalsm ismetkedeskot nem hozta fel s kellekeit szoval nem tudom ot hova tenni 38eves
2017. aug. 24. 11:18
 15/20 anonim ***** válasza:
92%
Írj már érthetően... mert nem lehet elolvasni mit írsz... komolyan...
2017. aug. 24. 11:27
 16/20 anonim ***** válasza:
92%
Valami perverz buta ember az alapján amiket írsz..De a primitív színvonaladhoz jobbat nem is érdemelsz..
2017. aug. 24. 11:35
 17/20 anonim ***** válasza:
58%

Kiéli magát. Ha tetszel neki akkor keresni fog megint, és ha nagyon bejössz neki akkor akar majd veled komolyat is és az akkor egy új helyzet lesz amiben tippre fel fog hagyni a mostani szokásával. De ha nem talál annyira vonzónak vagy jó párnak akkor nem.

Amúgy hány éves vagy te illetve ő?

30F

2017. aug. 24. 15:21
 18/20 anonim ***** válasza:
65%
Csak szexet akar, nyilván.
2017. aug. 24. 15:54
 19/20 Erika.Csavaros ***** válasza:
52%
Még hány nicken fogsz ide irkálni,ugyanazon írási hibákkal? Később,lettünk,nőkkel,azokkal,ehhez, na ezeket megint mind rosszul írtad le.Gyakorold az írást,ne a butaságot hajtsad.
2017. aug. 24. 16:42
 20/20 anonim ***** válasza:
67%
Az ilyen férfi azt hiszi, hogy örökké fiatal marad, és örökké ragadnak rá a csajok. Nem gondol a holnappal. Talán nem képes szerelembe esni, így nem is akar tartós kapcsolatot. Vagy csak még nem akadt emberére (asszonyára), aki elkapta volna a tökét.
2017. aug. 24. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!