Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valamilyen vicces/furcsa szexuális vágyatok, amit szívesen kipróbálnátok egyszer?
Terhes nő, fiatal néger lány, egy kövér nő, és egy 15 éves jó testű nagy mellű tinicsaj, 30 éves nagyon nőies cicababa, 40-es hétköznapi átlag nő aki imádja a fszt. Talán még egy japán tinilány, esetleg egy ló, de természetesen kanca, illetve saját magammal franciáznék, de tényleg csak azért h kipróbáljam milyen. Ha a nők kiszolgáltatott helyzetűek az valamiért sokkal izgatóbb. Talán azért mert a helyzetükből adódóan könnyebb visszaélni a kiszolgáltatottságukkal és szexre rábírni éket, még akkor is ha akarják. Erőszakot viszont soha nem tennék, semmi szín alatt sem. kivéve talán nőnemű ellenségeimet, de azt szerintem kevésbé élvezném mert nem vagyok igazán szadista alkat. Ja és igaz névtelenül írom de már az is nagy szám szerintem h így le merem írni. Legalább tudom h milyen az az oldalam amit nem szeretek reklámozni, és el tudom fogadni magam a hibáimmal együtt.
35F
Ha nektek ez a vicces, akkor elég elcseszett világban élünk.
Nem akarok nyafogni, de picit zavar, hogy a legtöbben eléggé félreértelmeztétek a kérdést xd.
(De az IKEA-s ötletet adom :D)
ma 18:21
Szexuális vágy ami vicces... Te sem gondolkodsz valami követhetően. Legyél már korrekt! Ha van valami vágyad ami valódi de szégyelled akkor ne kezdd el tompítani olyannal hogy vicces! Igenis vállald legalább itt névtelenül ahogy mi is vállaltuk. Az én vágyaim nem "viccesek" hanem valódiak, és nem szégyenlem magam miattuk. Ha csak ilyen éretlenül tudsz értekezni akkor inkább kérdezz másik topik-ban! Neked is vannak vágyaid, és gondolom azok sem "viccesek" Azért vágyak mert téged érdekelnek. Akkor meg hagyjuk a menegetőzéseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!