Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az én fantáziám elég dús, a barátomé nem, mit tegyek?
Én eléggé nyitott vagyok mindenre, szeretek új dolgokat kipróbálni, benne vagyok szinte minden huncutságban. ( ! ! ! ! ! ! Már itt leszögezem, hogy nem küldök képet, nem kérek privát levelet ismerkedés gyanánt! )
Szeretném, ha jobb lenne a szex, mert a mostani helyzettel nem vagyok megelégedve. Minden olyan megszokott, monoton, kiszámítható, így már nem is kívánom. Szóval lecsökkent a mennyiség is. Kérdeztem páromat mi az, amire vágyna, mi az ami érdekelné őt is, de ő erre csak annyit mondott, neki az lenne a jó, ha az alkalom lenne több. Neki nincs nagy fantáziája, őt nem érdekli "extrém" dolgok, csak csináljuk és kész.
Na engem ez totál ledöbbentett.
Tényleg ennyiből kéne álljon a szex, hogy lefekszünk egymással kutya,lovagló pózban az ágyban, ő elélvez, én nem ( mert nem tudok ) és kész? :( vagy én értettem ezt félre?
Én szeretem őt, nem tudnám emiatt csak úgy elhagyni. Ilyen szakítós dolog tanácsot ne is adjatok. Inkább olyan tanács érdekelne, hogy hogyan hozzam meg a kedvét a huncutságokra?
Ha sök ötleted van, akkor mondd meg neki és valósítsátok meg őket.
És tudod, az őszinteség segít. Mondd meg neki, hogy mi a problémád, mit szeretnél, mi nem jó stb.
Hogy érted hogy nem tudsz elélvezni? Nem jó annyira vagy nem csináljátok annyi ideig hogy te is élvezd? Mert ha így van elég nagy seg*fej és nem éri meg vele maradni, mert nem érdekled.
Ha már privátot nem fogadsz akkor ha esetleg további kérdésed van írj mert nem valószínű, hogy a válaszokat fogom böngészni.
Szóval én úgy gondolom, hogy ő ilyen és pont. Vannak akiknek a libidójuk a kicsi van akinek az igénye a szerény ezzel az esetek többségében nem tudsz mit kezdeni.
Az alternatívák:
1. Azt nem mondtad, hogy bepanaszoltad volna ezt és a te igényeid feltártad... szóval talán kompromisszumosan megoldható lenne.
2. Kezdeményezz olyan szituációkban ami számodra izgalmas.
3. Irányíts te a szexben.
4. Totál gáz ha nem tudsz elélvezni és erről ő nem tud de hasonlóan gáz az is, hogy tud róla és a jelek szerint nem igazán törekszik ennek a megváltoztatására.
Az az igazság, hogy attól, hogy szakítós ötleteket nem kérsz a tények azt mutatják, hogy keveset fektet a szexuális együttlétekbe még azon a szinten is ami neki megfelelő.
A te igényeid és orgazmusod a jelek szerint nem annyira érdekesek számára mert egyikért se tesz a jelek szerint semmit. Én megértem, hogy nagyon szereted és nagyon megfelel DE ha most nem is akarsz szakítani idővel belefogsz fáradni ebbe és fogsz.
Persze nem azt mondom, hogy máris dobd ki de egy komoly szintű beszélgetés mindenképp szükséges hogy ha bármi változást el akarsz érni.
Az esélye annak, hogy ez a beszélgetés tartós javulást hoz csekély. Az pedig, hogy a barátod extrém lesz szintén.
Erre legfeljebb akkor van némi sansz ha valahogy beleviszed valami extrémebb helyzetbe és megtetszik neki vagy legalábbis kevésbé fogja elvetni a dolgot.
Összességében viszont azzal sem árt szembenézni, hogy hiába tökéletes akár 90%-ban az a maradék 10% nem egy elhanyagolható szám.
És mint írtad, a szexhez alig van már kedved és ez nem is nagy szenzáció a leírtak alapján.
Csikló orgazmusom van, de hüvelyi még sosem volt, pedig próbálkoztunk. Illetve mondhatnám úgyis, hogy nem próbálkoztunk (szexelni szexeltünk, de nem görcsöltem rá, csak élveztem, aztán mondom hátha..).
Nem hiszem, hogy van bármi perverziója, ezzel a kijelentéssel tényleg elég egyszerűnek tűnik a fantáziája.
Volt már, hogy én vetettem fel ötleteket, de azt szeretném, ha magától jönne neki is ötlet. Ha nem csak mindig úgy csinálnánk, ahogy én mondom.
Ha ő több alkalmat akar de olyan mértékben leszar téged hogy nem is érdekli mivan veled akkor hiába nem akarsz szakítós tanácsot kuka az ember.
Részemről a minimum hogy elsőnek mindent megteszek a csajomért, magam miatt pedig nem aggódom úgyis vissza kapok mindent kamatostul :)
Ráadásul a pasid fantáziája is romokban hever.
Volt ilyen csajom nagyon szar volt hiába minden érzelem ilyenkor mindenki mehet amerre lát.
Jobb esetben magától tönkremegy a kapcsolat, annyira vissza taszítóvá válik a közönye hogy már hozzá érni sem akarsz és akkor game over.
Csiklóorgazmusod van. De ezt ő az esetek hány %-ában biztosítja?
Mert hüvelyileg pl én se tudok elélvezni, de másképp minden alkalommal megoldjuk.
Minden szexnél van csikló orgazmusom.
Egyébként szokott ő is újítani csak kicsit ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!