Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan szopjam le, ha félek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szopjam le, ha félek a betegségektől?

Figyelt kérdés

Amikor kapcsolatban éltem, akkor csak gumiban szoptam le a barátom. Neki egyébként is volt valami betegsége, amit be is vallott, így evidens volt, hogy csakis így. Na de ha a közeljövőben újra lenne barátom, mit mondjak majd a fiúnak? „Kívánom bekapni, de félek, hogy elkapok valamit”? Persze, hogy jogosan sértődne meg. De hát mégsem tudni kivel, hány emberrel volt előttem, és lehet ő maga sem tudná, hogy beteg. Én szívesen alávetném magam vizsgálatnak is (nem tudom amúgy milyen vizsgálatra van szükség, elég egy vérvétel?), hogy mindkettőnkről kiderüljön, hogy egészségesek vagyunk-e. De tudom, hogy a legtöbb ember kiakadna ezen (jogosan). Ugyanakkor mégsem kockáztathatom az egészségem, ha lehet csak 3-4 hónapos kapcsolat lesz az egészből. Sajnos nem egy ilyenről hallottam, ahol akár fiú, akár lány az orális szextől kapott egy komoly betegséget. Most lehet jönni ilyesmivel, hogy „az ilyen ne szexeljen”, meg „te még inkább barbizz”, de azért szerintem ez inkább felelősségtudatra vall, mintsem gyerekességre. Egyébként szűz vagyok.

Normális, nem lekezelő válaszokat kérnék! :)

2017. aug. 22. 14:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
18. Miért?
2017. aug. 22. 15:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha mindketten csináltattok full tesztet akkor semmi baj nem lehet utána!
2017. aug. 22. 17:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Én pont ezt szeretném! De nem hinném, hogy a legtöbb fiú belemenne ebbe. Inkább megalázónak találnák, és mennének olyan lányhoz, aki nem kér ilyesmit.:/
2017. aug. 22. 18:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem tök okés, h elövigyázatod vagy. STD tesztnek hívják azt a vizsgálatot, ahok a nemibetegségeket szűrik.

Nem olcso, többnyire magánorvosoknál lehet kérni sajna, de ha a pasi komolyan gondolja veled, akkor bele fog menni. Ez mindkettötöknek egy megnyugtato dolog, szoval nyugodtan mondd el neki, h mielött szex lenne, te ezt szeretnéd. Ha problémázik rajta, akkor nem is gondolja igazán komolyan, jobb is, ha az olyannal nem fekszel le.

2017. szept. 1. 06:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én megérteném ha a kezdeti bizonytalanság miatt csak gumiba szopod le de nálunk hónapok teltek el mire a barátnőmmel odajutottunk hogy orál. így akkor már nem volt gond
2017. szept. 1. 07:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Miért lenne jogos a sértődés egy ilyen vizsgálat miatt?

Nem értem a logikát mögötte.

2018. jún. 14. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!