Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szopjam le, ha félek a betegségektől?
Amikor kapcsolatban éltem, akkor csak gumiban szoptam le a barátom. Neki egyébként is volt valami betegsége, amit be is vallott, így evidens volt, hogy csakis így. Na de ha a közeljövőben újra lenne barátom, mit mondjak majd a fiúnak? „Kívánom bekapni, de félek, hogy elkapok valamit”? Persze, hogy jogosan sértődne meg. De hát mégsem tudni kivel, hány emberrel volt előttem, és lehet ő maga sem tudná, hogy beteg. Én szívesen alávetném magam vizsgálatnak is (nem tudom amúgy milyen vizsgálatra van szükség, elég egy vérvétel?), hogy mindkettőnkről kiderüljön, hogy egészségesek vagyunk-e. De tudom, hogy a legtöbb ember kiakadna ezen (jogosan). Ugyanakkor mégsem kockáztathatom az egészségem, ha lehet csak 3-4 hónapos kapcsolat lesz az egészből. Sajnos nem egy ilyenről hallottam, ahol akár fiú, akár lány az orális szextől kapott egy komoly betegséget. Most lehet jönni ilyesmivel, hogy „az ilyen ne szexeljen”, meg „te még inkább barbizz”, de azért szerintem ez inkább felelősségtudatra vall, mintsem gyerekességre. Egyébként szűz vagyok.
Normális, nem lekezelő válaszokat kérnék! :)
Probálj olyan férfival osszejonni, aki normális, nem a falu/város/kornyék legpuruttyább embere. AKirol nem tudja mindenki, hogy ossze vissza kurogat. Olyan valakit keress, akirol el tudod hinni, és el is hiheto, akár szinte tudhato, hogy normális a srác, aki elotted is normális barátnoje volt. Muszáj lesz sajnos megbízni benne. EZ sajnos ilyen. Ha viszont továbbra se fogsz tudni megbízni majd a jovendobeli barátodban, akkor a legegyszerubb ha megmondod neki pont ugyan ezt, amit ide leírtál, és hogy ugy leszopod, hogy 3 napig nem termel utána ujra spermát a heréje, de hogy neked fontos lenne elotte egy orvosi vizsgálat, mert stb stb. Ahogy írtad.
Ami magát a vizsgálatot illeti, én már vettem részt ilyen vizsgálaton. Férfi esetében egy teljes koru kivizsgáláshoz nem elég a vérvétel. Nekem kellett sperma mintát is adnom. AZ alapján tudják megmondani az osszes neki kérdésre a választ. A vér nem mutat ki mindent. POntosan nem tudom megmondani, mi az amit csak a sperma tud, de nekem kellett sperma is. Bár nálam a leheto osszes tesztet megcsinálták. (ismeros volt a doki, és nem spórolt a x-el, mikor jelolte a teszteket. Biztosra ment )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!